Sommeravslutning

Vi tar turen inn i Røysjømarka. Vi avslutter speidersesongen med tur på Røysjø – søndag 16 juni. Ta med foreldre/foresatte og alt annet som vil ut på tur – dette er et arrangement for alle.

Oppmøte:
Parkeringsplassen på Røysjø klokken 11:00

Ta med:
Sitteunderlag
Gode sko
Klær etter været (noen som tør å bade?)
Grillmat for lunsj (vi fyrer opp et bål for grilling)

Vi antar å være ferdig og tilbake rundt klokken 15:00.

Gi beskjed til Audun om dere kan eller ikke (sms: 90512410).

Vel møtt!


  • Åpen dag hos oss!

    Onsdag 31. august ønsker vi velkommen til alle som er nysgjerrig på hva man driver med i speidern hos oss. Det blir morsomme aktiviteter og litt å bite i. Alder ingen hindring, her er alle velkommen! Aktivitetene finner man på/rundt speiderhuset vårt i Helleristningen 59 (rett bak Åskollen skole). Vi begynner klokken 18.00! Vel møtt!


  • Velkommen til oppstart høsten 2021

    Da er vi klare for å finne frem skjorte, skjerf, kompass og kniv! Småspeiderne (1.-4. klasse) fortsetter på onsdager, mens speiderne i Troppen (5.-10. klasse) fortsetter møtene sine på torsdager. Oppstart for småspeiderne er onsdag 25. august klokken 17:30. Troppen starter opp torsdag 26. august klokken 18:00. Velkommen!


  • Oppdatering rundt aktivitetene våre i november

    Speidere skal alltid være beredt, og dette trener vi på hver eneste dag. Enten det gjelder praktiske ting slik som knuter, førstehjelp og kartkunnskap – eller mer mellommenneskelige ting slik som samhold, vennskap og samarbeid. Det er derimot ikke alt vi kan klare å være forberedt på, og ha kontroll på uten videre. Vi ser…