Vår/sommer dugnad

Vi håper alle hadde en god 17 mai! Lederne stilte i alle fall i speidertoget – en nydelig (og varm) dag i Drammen sentrum!

Nå er det derimot klart for dugnad på søndag 25 mai. Vi skal konsentrere oss om å få malt siste rest på speiderhuset denne gangen – målet er å bli ferdig med maling utvendig. Ta derfor på klær som tåler en liten malingsflekk! Lederne fyrer opp grillen for en liten matbit mellom malingsstrøkene.

Klokkeslett for dugnad er 11:00 til 14:00, så får man litt tid på ettermiddagen til å klippe plenen hjemme også…

PS: De som ikke fikk betalt for merkene til gutta på forrige møte må gjerne ta med 50,- på dugnaden. Hvis man vil overføre istedenfor (i mangel av kortleser) så kan dette gjøres til konto: 1638 25 13839.


  • Åpen dag hos oss!

    Onsdag 31. august ønsker vi velkommen til alle som er nysgjerrig på hva man driver med i speidern hos oss. Det blir morsomme aktiviteter og litt å bite i. Alder ingen hindring, her er alle velkommen! Aktivitetene finner man på/rundt speiderhuset vårt i Helleristningen 59 (rett bak Åskollen skole). Vi begynner klokken 18.00! Vel møtt!


  • Velkommen til oppstart høsten 2021

    Da er vi klare for å finne frem skjorte, skjerf, kompass og kniv! Småspeiderne (1.-4. klasse) fortsetter på onsdager, mens speiderne i Troppen (5.-10. klasse) fortsetter møtene sine på torsdager. Oppstart for småspeiderne er onsdag 25. august klokken 17:30. Troppen starter opp torsdag 26. august klokken 18:00. Velkommen!


  • Oppdatering rundt aktivitetene våre i november

    Speidere skal alltid være beredt, og dette trener vi på hver eneste dag. Enten det gjelder praktiske ting slik som knuter, førstehjelp og kartkunnskap – eller mer mellommenneskelige ting slik som samhold, vennskap og samarbeid. Det er derimot ikke alt vi kan klare å være forberedt på, og ha kontroll på uten videre. Vi ser…