Troppstur: Avlyst

Grunnet lite påmeldte speidere må vi avlyse turen til helga denne gangen. Vi prøver igjen i slutten av januar. Følg med på terminlista og hold av helga.

Tirsdag 2. desember er det det fakkeltog og grøtfest i Drammen. Vi går sammen med mange andre speidere fra Bragernes kirke og opp til Spiraltoppen hvor det blir grøt og muligens litt aktiviteter for speiderne. Dette pleier å være veldig hyggelig, så det anbefales at man blir med på dette arrangementet. Vi trenger beskjed om man kommer eller ikke. Oppmøte klokken 17.45 ved Bragernes kirke – retur rundt klokken 21.00 fra Bragernes kirke.


  • Åpen dag hos oss!

    Onsdag 31. august ønsker vi velkommen til alle som er nysgjerrig på hva man driver med i speidern hos oss. Det blir morsomme aktiviteter og litt å bite i. Alder ingen hindring, her er alle velkommen! Aktivitetene finner man på/rundt speiderhuset vårt i Helleristningen 59 (rett bak Åskollen skole). Vi begynner klokken 18.00! Vel møtt!


  • Velkommen til oppstart høsten 2021

    Da er vi klare for å finne frem skjorte, skjerf, kompass og kniv! Småspeiderne (1.-4. klasse) fortsetter på onsdager, mens speiderne i Troppen (5.-10. klasse) fortsetter møtene sine på torsdager. Oppstart for småspeiderne er onsdag 25. august klokken 17:30. Troppen starter opp torsdag 26. august klokken 18:00. Velkommen!


  • Oppdatering rundt aktivitetene våre i november

    Speidere skal alltid være beredt, og dette trener vi på hver eneste dag. Enten det gjelder praktiske ting slik som knuter, førstehjelp og kartkunnskap – eller mer mellommenneskelige ting slik som samhold, vennskap og samarbeid. Det er derimot ikke alt vi kan klare å være forberedt på, og ha kontroll på uten videre. Vi ser…