Takk til alle som kom!

Tusen takk til alle som kom, bidro og gjorde jubileet til 1. Skoger en suksess! Det var veldig hyggelig å se igjen gamle kjente, og endelig få et fjes på de som man bare har hørt om opp igjennom årene. Noen var selvsagt savnet, men vi håper at man kommer sterkere tilbake ved neste juileum! 

Kenneth Strømmen og Espen Frøysland fikk tildelt gruppas ærsediplom for lang og tro tjeneste, mens Espen fikk tildelt Nedre Buskerud Krets sin hedersnål og Kenneth fikk NSF sin hederskniv for innsatsen i gruppa og i Kretsen. Vel fortjent begge to!

Et par ting som vi helt glemte å si noe om:
1. Hvis det verker litt i speiderfoten er det bare å ta kontakt. Vi er alltid på jakt etter nye og gamle speidere som trives i skog og kratt – og sammen med den nye generasjonen speidere. Det er ikke slik at man må binde seg til hver uke og et fast opplegg, vi er kjempefornøyd om noen bare vil være med innimellom også! 
2. Vil du ta en aktiv rolle i gruppa? Det er ikke noe problem, her er det plass til flere! Vi fikk 2 innmeldinger etter jubileet i går, vi ønsker Martin og Fredrik tilbake «hjem» igjen.
3. Grasrotandelen. Selv om vi ikke er et idrettslag så kan vi fortsatt få inn noen kroner via Norsk Tipping. Hver gang du tipper kan du gi 5% av det du tipper for til gruppa vår. Det eneste man trenger å gjøre er å sende en SMS til 2020 med kodeordet «GRASROTANDELEN 993774383» så registrerer Norsk Tipping at du vil støtte nettopp oss! Ellers så kan man skrive ut denne og levere til kommisjonær neste gang man er innom: http://www.1skoger.org/upload/grasrot.pdf

Igjen, takk for en kjempehyggelig kveld alle som kom!


  • Åpen dag hos oss!

    Onsdag 31. august ønsker vi velkommen til alle som er nysgjerrig på hva man driver med i speidern hos oss. Det blir morsomme aktiviteter og litt å bite i. Alder ingen hindring, her er alle velkommen! Aktivitetene finner man på/rundt speiderhuset vårt i Helleristningen 59 (rett bak Åskollen skole). Vi begynner klokken 18.00! Vel møtt!


  • Velkommen til oppstart høsten 2021

    Da er vi klare for å finne frem skjorte, skjerf, kompass og kniv! Småspeiderne (1.-4. klasse) fortsetter på onsdager, mens speiderne i Troppen (5.-10. klasse) fortsetter møtene sine på torsdager. Oppstart for småspeiderne er onsdag 25. august klokken 17:30. Troppen starter opp torsdag 26. august klokken 18:00. Velkommen!


  • Oppdatering rundt aktivitetene våre i november

    Speidere skal alltid være beredt, og dette trener vi på hver eneste dag. Enten det gjelder praktiske ting slik som knuter, førstehjelp og kartkunnskap – eller mer mellommenneskelige ting slik som samhold, vennskap og samarbeid. Det er derimot ikke alt vi kan klare å være forberedt på, og ha kontroll på uten videre. Vi ser…