Viktig: Kretsbanner 2015

VIKTIG INFO: KORT PÅMELDINGSFRIST

Snart går årets kretsbannerkonkurranse av stabelen i Sylling. Arrangementet avholdes ved Sylling skole i Sylling, Holsfjordens perle i Lier kommune. Kretsbannerkonkurransen er samtidig uttak til NM i speiding som i år avholdes i Rogaland 5.-7.juni.

Kretsbanner. Ja, hva er egentlig dette? Det er en helgetur hvor man deltar på forskjellige aktiviteter og konkurrerer mot andre speidere fra andre grupper fra nedre del av Buskerud. Dette er en kjempeanledning å møte andre speidere i nærområdet siden alle speiderne i samme års-segment er med på denne turen/konkurransen. 

Speiderne møtes i Sylling rundt klokken 18.00 på fredag (vi avtaler felles transport for de som vil/kan det). Der finner man teltplass og gjør seg klar for helgen. Speiderne får med telt, men må selv sørge for å ha liggeunderlag, sovepose, tanbørste etc. Speiderne er ferdig rundt klokken 15.00 på søndag. Pakkeliste ligger ute på hjemmesiden vår her: Pakkelister

De som vil være med vil få mer informasjon om telt, mat og drikke etc. nærmere helgen.

Er det spørsmål ta gjerne kontakt, ellers så innbyr vi alle speidere og foreldre til en utstyrsgjennomgang på neste speidermøte slik at vi alle er inneforstått med hva slags utstyr man må ha, bør ha og absolutt ikke trenger.

Påmelding må skje innen mandag kveld, 13 april.


  • Åpen dag hos oss!

    Onsdag 31. august ønsker vi velkommen til alle som er nysgjerrig på hva man driver med i speidern hos oss. Det blir morsomme aktiviteter og litt å bite i. Alder ingen hindring, her er alle velkommen! Aktivitetene finner man på/rundt speiderhuset vårt i Helleristningen 59 (rett bak Åskollen skole). Vi begynner klokken 18.00! Vel møtt!


  • Velkommen til oppstart høsten 2021

    Da er vi klare for å finne frem skjorte, skjerf, kompass og kniv! Småspeiderne (1.-4. klasse) fortsetter på onsdager, mens speiderne i Troppen (5.-10. klasse) fortsetter møtene sine på torsdager. Oppstart for småspeiderne er onsdag 25. august klokken 17:30. Troppen starter opp torsdag 26. august klokken 18:00. Velkommen!


  • Oppdatering rundt aktivitetene våre i november

    Speidere skal alltid være beredt, og dette trener vi på hver eneste dag. Enten det gjelder praktiske ting slik som knuter, førstehjelp og kartkunnskap – eller mer mellommenneskelige ting slik som samhold, vennskap og samarbeid. Det er derimot ikke alt vi kan klare å være forberedt på, og ha kontroll på uten videre. Vi ser…