Fra Åmot til Åskollen!

Fra Åmot til Åskollen! 

Kanoturen begynner å ta form og vi satser på å padle fra Døviksfossen til Solum båthavn. Oppmøte ved Døviksfossen klokka 19.00 på fredag (Døviksveien 26). Der vil speiderne bli fordelt på kanoer og vi setter kursen mot Hokksund. Det er en liten hindring i veien rett før Hokksund, men det kan sikkert være ok med en pause der mens man kommer seg helskinnet forbi Hellefossen Papirværk. 

Vi har fått muntlig tilbakemleding fra mange at speiderne kommer, men for å være helt sikker så hadde det vært fint om man kan melde på speideren sin ved å sende en melding til Audun (905 12 410) slik at vi har oversikten.

Vi ønsket i utgangspunktet å ha 2 overnattinger, men grunnet usikkerheten rundt tiden det tar å padle nedover (vi skal ha litt aktivitet underveis også) antar jeg at vi er fremme ved Solum på lørdagskvelden.

VIKTIG: Når man skal pakke til kanotur er det viktig at alt i sekken (eller bag) pakkes i plastposer slik at det ikke blir automatisk vått hvis man kantrer med kanoen. I tillegg er det lurt å ha et par tomme 1.5 liters flasker festet på innsiden eller utsiden av bagasjen for å forhindre at sekken går til bunns hvis man kantrer. Det er i tillegg viktig at speideren har en vest som passer. Har man ikke vest, si ifra så har vi kanskje en som passer.

MAT: Speiderne må selv sørge for kveldsmat på fredag, frokost og lunsj på lørdag. Middag lørdag ordner lederne (tomatsuppe/pannekaker).

Pakk i henhold til sommeroversikten (i tillegg kommer flyte/svømme-vest og oppdrift for bagasje).

Vel møtt!


  • Åpen dag hos oss!

    Onsdag 31. august ønsker vi velkommen til alle som er nysgjerrig på hva man driver med i speidern hos oss. Det blir morsomme aktiviteter og litt å bite i. Alder ingen hindring, her er alle velkommen! Aktivitetene finner man på/rundt speiderhuset vårt i Helleristningen 59 (rett bak Åskollen skole). Vi begynner klokken 18.00! Vel møtt!


  • Velkommen til oppstart høsten 2021

    Da er vi klare for å finne frem skjorte, skjerf, kompass og kniv! Småspeiderne (1.-4. klasse) fortsetter på onsdager, mens speiderne i Troppen (5.-10. klasse) fortsetter møtene sine på torsdager. Oppstart for småspeiderne er onsdag 25. august klokken 17:30. Troppen starter opp torsdag 26. august klokken 18:00. Velkommen!


  • Oppdatering rundt aktivitetene våre i november

    Speidere skal alltid være beredt, og dette trener vi på hver eneste dag. Enten det gjelder praktiske ting slik som knuter, førstehjelp og kartkunnskap – eller mer mellommenneskelige ting slik som samhold, vennskap og samarbeid. Det er derimot ikke alt vi kan klare å være forberedt på, og ha kontroll på uten videre. Vi ser…