Brev fra leier’n

Kjære, mutter’n
kjære, fatter’n
her er brev fra
super-tater’n
det er gemt å
bo på leier
vi får bråke like mye som vi pleier

Altså…

Det er nå en gang slik at speidere har en tendens til å bråke en del – og årets kull er intet unntak! Beskjeder må oftest gis et par ganger før det går inn hos de fleste, andre kan man ikke regne med får med seg noe, før man stiller kontrollspørsmål…

Jeg har nesten
alt jeg trenger
men jeg må ha
flere penger
det vil løse
mange floker
det jeg hadde er for lengst spilt bort i poker

Ja, dette er jo ikke helt usant. Såfremt man bytter ut poker med kiosk så er man på riktig sti. De fleste speiderne greier fint å disponere lommepengene sine, mens andre bruker opp alt de to første dagene…

Se mer fra leier’n på facebooksidene våre: https://www.facebook.com/groups/1skoger/


  • Åpen dag hos oss!

    Onsdag 31. august ønsker vi velkommen til alle som er nysgjerrig på hva man driver med i speidern hos oss. Det blir morsomme aktiviteter og litt å bite i. Alder ingen hindring, her er alle velkommen! Aktivitetene finner man på/rundt speiderhuset vårt i Helleristningen 59 (rett bak Åskollen skole). Vi begynner klokken 18.00! Vel møtt!


  • Velkommen til oppstart høsten 2021

    Da er vi klare for å finne frem skjorte, skjerf, kompass og kniv! Småspeiderne (1.-4. klasse) fortsetter på onsdager, mens speiderne i Troppen (5.-10. klasse) fortsetter møtene sine på torsdager. Oppstart for småspeiderne er onsdag 25. august klokken 17:30. Troppen starter opp torsdag 26. august klokken 18:00. Velkommen!


  • Oppdatering rundt aktivitetene våre i november

    Speidere skal alltid være beredt, og dette trener vi på hver eneste dag. Enten det gjelder praktiske ting slik som knuter, førstehjelp og kartkunnskap – eller mer mellommenneskelige ting slik som samhold, vennskap og samarbeid. Det er derimot ikke alt vi kan klare å være forberedt på, og ha kontroll på uten videre. Vi ser…