Dresintur: Veggli – Rødberg

Er alle klare for dresintur 5 til 6 september?! Vi drar fra Åskollen skole klokka 16.00 på lørdag, overnatter på Veggli i telt før vi sykler på dresin til Rødberg. Sykkelturen tar ca. 7 timer inkludert stopp, og vi er tilbake på Åskollen rundt 20.00 på søndagen.

Det er lurt å pakke i sekk, og å ha med seg en dagstursekk i tillegg som kan brukes på søndag da vi ikke planlegger å ta med all bagasjen på dresinturen.

Det vil være en egenandel på 275,- per speider (dresinleie).

Gi beskjed om speideren skal være med eller ikke så vi kan planlegge transport. Vel møtt!

Mer informasjon om dresinturen finner man her: http://veggli-vertshus.no/dresin/


  • Åpen dag hos oss!

    Onsdag 31. august ønsker vi velkommen til alle som er nysgjerrig på hva man driver med i speidern hos oss. Det blir morsomme aktiviteter og litt å bite i. Alder ingen hindring, her er alle velkommen! Aktivitetene finner man på/rundt speiderhuset vårt i Helleristningen 59 (rett bak Åskollen skole). Vi begynner klokken 18.00! Vel møtt!


  • Velkommen til oppstart høsten 2021

    Da er vi klare for å finne frem skjorte, skjerf, kompass og kniv! Småspeiderne (1.-4. klasse) fortsetter på onsdager, mens speiderne i Troppen (5.-10. klasse) fortsetter møtene sine på torsdager. Oppstart for småspeiderne er onsdag 25. august klokken 17:30. Troppen starter opp torsdag 26. august klokken 18:00. Velkommen!


  • Oppdatering rundt aktivitetene våre i november

    Speidere skal alltid være beredt, og dette trener vi på hver eneste dag. Enten det gjelder praktiske ting slik som knuter, førstehjelp og kartkunnskap – eller mer mellommenneskelige ting slik som samhold, vennskap og samarbeid. Det er derimot ikke alt vi kan klare å være forberedt på, og ha kontroll på uten videre. Vi ser…