JOTA/JOTI 2015

Viktig informasjon for tropp og roverlag. JOTA/JOTI arrangeres i år i samarbeid med noen andre grupper i kretsen og vil i år foregå på Høvik skole i Lier. Det vil bli utvidet program med muligheter for bading, skyting med luftgevær, snakking med andre speidere via radio og annet moro. Deltageravgiften denne gangen er satt til 500,- per person og dekker alle aktiviteter og alle måltider gjennom helgen. Påmelding skjer innen 12 oktober til Audun på melding til 905 12 410. Speideren er forøvrig ikke påmeldt før innbetaling har funnet sted (til konto 1203 24 22215). Eventuelt frafall refunderes ikke da det ikke er gruppa som styrer økonomien denne gangen.

Pakkeliste denne gangen er lik som før (http://www.1skoger.org/index.php/vare-turer/jotajoti/joti-jota-pakkeliste) + badebukse og håndkle. Denne gangen er oppmøte på Høvik skole klokken 18.00 på fredag 16 oktober og hjemreise er på søndag en gang (mer info kommer).

Fellesinfo finner dere her http://nedrebuskerud.no/wp/wp-content/uploads/2014/11/jotajoti-invitasjon-ferdig.pdf

Vi gleder oss til å prøve noe nytt! 🙂


  • Åpen dag hos oss!

    Onsdag 31. august ønsker vi velkommen til alle som er nysgjerrig på hva man driver med i speidern hos oss. Det blir morsomme aktiviteter og litt å bite i. Alder ingen hindring, her er alle velkommen! Aktivitetene finner man på/rundt speiderhuset vårt i Helleristningen 59 (rett bak Åskollen skole). Vi begynner klokken 18.00! Vel møtt!


  • Velkommen til oppstart høsten 2021

    Da er vi klare for å finne frem skjorte, skjerf, kompass og kniv! Småspeiderne (1.-4. klasse) fortsetter på onsdager, mens speiderne i Troppen (5.-10. klasse) fortsetter møtene sine på torsdager. Oppstart for småspeiderne er onsdag 25. august klokken 17:30. Troppen starter opp torsdag 26. august klokken 18:00. Velkommen!


  • Oppdatering rundt aktivitetene våre i november

    Speidere skal alltid være beredt, og dette trener vi på hver eneste dag. Enten det gjelder praktiske ting slik som knuter, førstehjelp og kartkunnskap – eller mer mellommenneskelige ting slik som samhold, vennskap og samarbeid. Det er derimot ikke alt vi kan klare å være forberedt på, og ha kontroll på uten videre. Vi ser…