Aktivitetsdag 17 april

17 april skjer det virkelig mye i 1. Skoger! Småspeiderne skal på topptur til ruinene etter speiderhytta vår på kollen. De andre speiderne er innbudt til åpen dag på Skoger skole.

Oppmøte for småspeiderne (og beverne) på parkeringsplassen øverst i Brønnbakken kl 11:00. Herfra går vi opp til ruinen av den gamle speiderhytta. Her blir det grilling av pølser, treklatring med sikring og muligens vi kan prøve spikking av seljefløyte hvis sevja er på vei opp alt. Klær etter vær. Ta med kniv og drikke. Speider’n stiller med pølser og klatreutstyr. Påmelding senest på møte 14/4.

Speiderne som skal på aktivitetsdag på Skoger skole møter direkte på skolen 11.30. Alle (som har) stiller i speiderskjorte og skjerf. Det blir grilling av pinnebrød og litt andre speideraktiviteter.

 

Vel møtt!


  • Åpen dag hos oss!

    Onsdag 31. august ønsker vi velkommen til alle som er nysgjerrig på hva man driver med i speidern hos oss. Det blir morsomme aktiviteter og litt å bite i. Alder ingen hindring, her er alle velkommen! Aktivitetene finner man på/rundt speiderhuset vårt i Helleristningen 59 (rett bak Åskollen skole). Vi begynner klokken 18.00! Vel møtt!


  • Velkommen til oppstart høsten 2021

    Da er vi klare for å finne frem skjorte, skjerf, kompass og kniv! Småspeiderne (1.-4. klasse) fortsetter på onsdager, mens speiderne i Troppen (5.-10. klasse) fortsetter møtene sine på torsdager. Oppstart for småspeiderne er onsdag 25. august klokken 17:30. Troppen starter opp torsdag 26. august klokken 18:00. Velkommen!


  • Oppdatering rundt aktivitetene våre i november

    Speidere skal alltid være beredt, og dette trener vi på hver eneste dag. Enten det gjelder praktiske ting slik som knuter, førstehjelp og kartkunnskap – eller mer mellommenneskelige ting slik som samhold, vennskap og samarbeid. Det er derimot ikke alt vi kan klare å være forberedt på, og ha kontroll på uten videre. Vi ser…