Åskollendagen 1 juni

Minner om Åskollendagen på onsdag 1 juni. Arrangementet foregår i «Lund» som ligger mellom fotballbanen og eldreheimen. Vi steker pinnebrød, setter opp lavvo og viser oss fra våres beste side til nærområdet. Hvem vet, kanskje vi kan få enda flere speidere med oss videre?

Oppmøte for speiderne er klokken 17.00 på speiderhuset. Etter en kjapp prat på speiderhuset så går ferden bort til Lund for å sette opp Lavvo og rigge griller.

Det vil være boder med andre aktiviteter også, så det er ikke bare oss! Vel møtt!

PS: Dette gjelder alle enheter…


  • Åpen dag hos oss!

    Onsdag 31. august ønsker vi velkommen til alle som er nysgjerrig på hva man driver med i speidern hos oss. Det blir morsomme aktiviteter og litt å bite i. Alder ingen hindring, her er alle velkommen! Aktivitetene finner man på/rundt speiderhuset vårt i Helleristningen 59 (rett bak Åskollen skole). Vi begynner klokken 18.00! Vel møtt!


  • Velkommen til oppstart høsten 2021

    Da er vi klare for å finne frem skjorte, skjerf, kompass og kniv! Småspeiderne (1.-4. klasse) fortsetter på onsdager, mens speiderne i Troppen (5.-10. klasse) fortsetter møtene sine på torsdager. Oppstart for småspeiderne er onsdag 25. august klokken 17:30. Troppen starter opp torsdag 26. august klokken 18:00. Velkommen!


  • Oppdatering rundt aktivitetene våre i november

    Speidere skal alltid være beredt, og dette trener vi på hver eneste dag. Enten det gjelder praktiske ting slik som knuter, førstehjelp og kartkunnskap – eller mer mellommenneskelige ting slik som samhold, vennskap og samarbeid. Det er derimot ikke alt vi kan klare å være forberedt på, og ha kontroll på uten videre. Vi ser…