Oppstart høsten 2016

Da var ferien over og vi ser frem til en høst med mye gøy aktivitet for speiderne.

Hva har skjedd siden sist?

 • Troppen var i juli på en ukes solfylt leir på Hvaler. Temaet for leiren var «Piratleir», og det virket som om gutta var fornøyd med aktivitetene, været og alle de andre speiderne som var der. Totalt var vi 10-11 speidere på leir fra 1. Skoger, noe som gikk ganske så bra.
 • Ellers så har det vært ferie stort sett!

Hva skjer denne måneden?

 • Oppstart for småspeiderne (1-4 klasse) er torsdag klokken 17.00.
 • Oppstart for troppen (5-10 klasse) er torsdag 25. august klokka 18.00.
 • Lederne og patruljeførerne skal på planleggingstur helgen 26 til 28 august. På denne turen vil vi sette opp opplegget for resten av høsten, så mer informasjon kommer etter denne helgen. Separat invitasjon kommer.

Vi gleder oss til en ny høst med nye utfordringer! Denne høsten vil også patruljeførerne få mer ansvar, med litt rettledning fra oss lederne. I tillegg så er det 4 nye som skal sendes på patruljeførerkurs.

De som nå er i troppen bør tenke litt over hvilke dager det passer å ha speidermøte, det er nemlig god vekst i gruppa – og det vil bli praktisk vanskelig å gjennomføre speidermøter for alle sammen på samme tidspunkt når man er så mange som man blir nå. Per dags dato er det 18 stykk i troppen!

Småspeiderne er det Jon Simen som styrer, så mer informasjon kommer fra den kanten når det nærmer seg.

Følg for øvrig med på facebook sidene og hjemmesiden for mer oppdatert informasjon. Viktig at man følger med på terminlista på www.1skoger.org slik at man ikke går glipp av noen av arrangementene denne høsten. Merk at alle arrangementene kommer på plass etter 28 august.

Vel møtt!


 • Åpen dag hos oss!

  Onsdag 31. august ønsker vi velkommen til alle som er nysgjerrig på hva man driver med i speidern hos oss. Det blir morsomme aktiviteter og litt å bite i. Alder ingen hindring, her er alle velkommen! Aktivitetene finner man på/rundt speiderhuset vårt i Helleristningen 59 (rett bak Åskollen skole). Vi begynner klokken 18.00! Vel møtt!


 • Velkommen til oppstart høsten 2021

  Da er vi klare for å finne frem skjorte, skjerf, kompass og kniv! Småspeiderne (1.-4. klasse) fortsetter på onsdager, mens speiderne i Troppen (5.-10. klasse) fortsetter møtene sine på torsdager. Oppstart for småspeiderne er onsdag 25. august klokken 17:30. Troppen starter opp torsdag 26. august klokken 18:00. Velkommen!


 • Oppdatering rundt aktivitetene våre i november

  Speidere skal alltid være beredt, og dette trener vi på hver eneste dag. Enten det gjelder praktiske ting slik som knuter, førstehjelp og kartkunnskap – eller mer mellommenneskelige ting slik som samhold, vennskap og samarbeid. Det er derimot ikke alt vi kan klare å være forberedt på, og ha kontroll på uten videre. Vi ser…