Påmelding til JOTA-JOTI 2016

Velkommen til Jota & Joti 14 – 16.10.2016 i Lier!

Vi kjører nå en lovlig sen påmelding til arrangementet neste helg. Invite til JOTI-JOTA 2016 er sendt ut til foreldre på e-post! Arrangementet er åpent for alle (stor)speidere gjennom hele helga.

Påmeldingfrist er 12 oktober og skjer ved betaling via konto eller vipps denne gangen.

Vi har blitt lovet stabilt nett i år og vi gleder oss! Velkommen på JOTA-JOTI!


  • Åpen dag hos oss!

    Onsdag 31. august ønsker vi velkommen til alle som er nysgjerrig på hva man driver med i speidern hos oss. Det blir morsomme aktiviteter og litt å bite i. Alder ingen hindring, her er alle velkommen! Aktivitetene finner man på/rundt speiderhuset vårt i Helleristningen 59 (rett bak Åskollen skole). Vi begynner klokken 18.00! Vel møtt!


  • Velkommen til oppstart høsten 2021

    Da er vi klare for å finne frem skjorte, skjerf, kompass og kniv! Småspeiderne (1.-4. klasse) fortsetter på onsdager, mens speiderne i Troppen (5.-10. klasse) fortsetter møtene sine på torsdager. Oppstart for småspeiderne er onsdag 25. august klokken 17:30. Troppen starter opp torsdag 26. august klokken 18:00. Velkommen!


  • Oppdatering rundt aktivitetene våre i november

    Speidere skal alltid være beredt, og dette trener vi på hver eneste dag. Enten det gjelder praktiske ting slik som knuter, førstehjelp og kartkunnskap – eller mer mellommenneskelige ting slik som samhold, vennskap og samarbeid. Det er derimot ikke alt vi kan klare å være forberedt på, og ha kontroll på uten videre. Vi ser…