Invitasjon til fakkeltog og grøt på Spiralen

Vi følger tradisjonen med fakkeltog i Bragernesåsen i Drammen og samler speiderne til en felles markering i adventstiden. Vi møtes 6 desember ved Bragernes kirke kl 1800 og alle speiderne får hver sin fakkel. Vi går så «zikzaken» til Spiraltoppen, ved Spiralen cafe serveres grøt og saft.

Det blir også noen aktiviteter og sanger.

Speiderne kan hentes på parkeringsplassen på Spiraltoppen kl.2000. De som ønsker å gå ned til Drammen må huske lykt.

 Ta med dine speidervenner og familien og møt opp! 🙂

 

 


  • Åpen dag hos oss!

    Onsdag 31. august ønsker vi velkommen til alle som er nysgjerrig på hva man driver med i speidern hos oss. Det blir morsomme aktiviteter og litt å bite i. Alder ingen hindring, her er alle velkommen! Aktivitetene finner man på/rundt speiderhuset vårt i Helleristningen 59 (rett bak Åskollen skole). Vi begynner klokken 18.00! Vel møtt!


  • Velkommen til oppstart høsten 2021

    Da er vi klare for å finne frem skjorte, skjerf, kompass og kniv! Småspeiderne (1.-4. klasse) fortsetter på onsdager, mens speiderne i Troppen (5.-10. klasse) fortsetter møtene sine på torsdager. Oppstart for småspeiderne er onsdag 25. august klokken 17:30. Troppen starter opp torsdag 26. august klokken 18:00. Velkommen!


  • Oppdatering rundt aktivitetene våre i november

    Speidere skal alltid være beredt, og dette trener vi på hver eneste dag. Enten det gjelder praktiske ting slik som knuter, førstehjelp og kartkunnskap – eller mer mellommenneskelige ting slik som samhold, vennskap og samarbeid. Det er derimot ikke alt vi kan klare å være forberedt på, og ha kontroll på uten videre. Vi ser…