Noen som vil være med på moroa?

Vi blir stadig flere! Akkurat nå har vi 33 registrerte medlemmer, fordelt fra 1. klasse til 8. klasse + noen ledere til å holde orden i rekkene. Med så mange aktive speidere blir det litt ekstra administrasjon og oppgaver i forbindelse med drift av gruppa, og på noen av aktivitetene våre. Derfor er det positivt at foreldre er godt representert på våre turer og møter. Det er fint å se at så mange tar del i barnas aktiviteter. Det er også et fint sted å møte nye mennesker.

Historisk sett har vi hatt et «Foreldrelag» som har bestått av noen velvillige foreldre som har støttet gruppa ved behov. Typisk støtte vil være å ordne praktiske ting rundt Årsfest i desember og skaffe til veie dugnad for inntekt til gruppa, arrangementer eller prosjekter. Det er med andre ord ikke veldig mye i løpet av et år. Det som er fordelen med et foreldrelag for oss i gruppa er at vi kan fokusere på speiding for unga med slik hjelp. Grunnet veldig lave medlemstall en periode så ble foreldrelaget lagt på is, men dette ønsker vi å få hjelp til å starte opp igjen nå.

Vi søker derfor hjelp fra foreldre til å opprette foreldrelaget igjen, slik at vi kan få litt hjelp til gjennomføring av noen av aktivitetene i løpet av året (og som nevnt ovenfor). Praktisk sett så er det et bindeledd mellom gruppa og foreldrene.

OBS: Det kreves ikke mye for å være med i foreldrelaget. Ingen tidligere speidererfaring behøves og man må ikke registrere seg som medlem heller (om man ikke har veldig lyst). 

Ta kontakt om dette høres interessant ut!


  • Åpen dag hos oss!

    Onsdag 31. august ønsker vi velkommen til alle som er nysgjerrig på hva man driver med i speidern hos oss. Det blir morsomme aktiviteter og litt å bite i. Alder ingen hindring, her er alle velkommen! Aktivitetene finner man på/rundt speiderhuset vårt i Helleristningen 59 (rett bak Åskollen skole). Vi begynner klokken 18.00! Vel møtt!


  • Velkommen til oppstart høsten 2021

    Da er vi klare for å finne frem skjorte, skjerf, kompass og kniv! Småspeiderne (1.-4. klasse) fortsetter på onsdager, mens speiderne i Troppen (5.-10. klasse) fortsetter møtene sine på torsdager. Oppstart for småspeiderne er onsdag 25. august klokken 17:30. Troppen starter opp torsdag 26. august klokken 18:00. Velkommen!


  • Oppdatering rundt aktivitetene våre i november

    Speidere skal alltid være beredt, og dette trener vi på hver eneste dag. Enten det gjelder praktiske ting slik som knuter, førstehjelp og kartkunnskap – eller mer mellommenneskelige ting slik som samhold, vennskap og samarbeid. Det er derimot ikke alt vi kan klare å være forberedt på, og ha kontroll på uten videre. Vi ser…