Kretsens vinterleker 2017

Mars er en aktiv måned, og vi i troppen har fått invitasjon til å være med på Kretsens Vinterleker på Skirva 24-26.mars. Speidere fra flere av kretsens grupper møtes for felles moro utendørs denne helgen. Det blir muligheter for skitur, topptur, aking, snøhulegraving, igloobygging, hopprenn og mye annet. Skirva ligger på ca. 900 moh i overgangen mellom skog og fjell mellom Veggli og Tinn Austbygd.

Påmelding nærmer seg kjapt og det er fint om dere gir tilbakemelding innen 10 mars om noen vil være med. Det er begrenset med plasser på denne turen.

Kort info:

 • Felles buss fra Lier
 • Overnatting på Skirva Fjellkyrkje
 • Felles måltider
 • Varierte uteaktivitet på dagtid
 • Leirbål, quiz og film på kvelden
 • 500,- pr deltaker

Oppmøte/avreise fra parkeringen på Biltilsynet (Drammen trafikkstasjon, Jensvollveien 3) i Lier fredag 24.mars kl 17.00. Retur samme sted søndag ca kl 17.00

 

Den enkelte speider har med utstyr for overnatting inne og aktiviteter ute på dagtid. De som planlegger å bygge/ligge i snøhule, tar med det utstyret som trengs til dette. Dette avtaler vi på forhånd siden gruppa har en del utstyr som kan brukes.

Alle har med skiutstyr, dagstursekk, drikkeflaske/termos, matboks og sittepute/liggeunderlag (vi er ute hele dagen).

 

 

Påmelding nærmer seg kjapt og det er fint om dere gir tilbakemelding innen 10 mars om noen vil være med. Det er begrenset med plasser på denne turen.


 • Åpen dag hos oss!

  Onsdag 31. august ønsker vi velkommen til alle som er nysgjerrig på hva man driver med i speidern hos oss. Det blir morsomme aktiviteter og litt å bite i. Alder ingen hindring, her er alle velkommen! Aktivitetene finner man på/rundt speiderhuset vårt i Helleristningen 59 (rett bak Åskollen skole). Vi begynner klokken 18.00! Vel møtt!


 • Velkommen til oppstart høsten 2021

  Da er vi klare for å finne frem skjorte, skjerf, kompass og kniv! Småspeiderne (1.-4. klasse) fortsetter på onsdager, mens speiderne i Troppen (5.-10. klasse) fortsetter møtene sine på torsdager. Oppstart for småspeiderne er onsdag 25. august klokken 17:30. Troppen starter opp torsdag 26. august klokken 18:00. Velkommen!


 • Oppdatering rundt aktivitetene våre i november

  Speidere skal alltid være beredt, og dette trener vi på hver eneste dag. Enten det gjelder praktiske ting slik som knuter, førstehjelp og kartkunnskap – eller mer mellommenneskelige ting slik som samhold, vennskap og samarbeid. Det er derimot ikke alt vi kan klare å være forberedt på, og ha kontroll på uten videre. Vi ser…