Rapport fra Kandersteg- dag 4, dag 5, dag 6, dag 7

Her er en kort rapport fra de fire siste dagene…

Dag 4:
Fjelltur og bad
land. Etter en strabasiøs gåtur ned fra ca. 1800 ned til 1200 var det deilig med en getur til badelandet i Kandersteg. Vannet skulle holde 26+, men vi mente at det måtte være nærmere 26 fahrenheit 🙂

Dag 5:
Denne dagen skulle egentlig gått med til mere gåing ned bratte skråninger, men grunnet dårlig vær tok vi banen både opp og ned. 2324 meter over havet med god utsikt var nok en prøvelse for noen…

Dag 6:
Ost og sjokoladetur. Vi besøkte Nestles sjokoladeavdeling og en ostefabrikk. Spennende tur med mange smaksprøver =)

Dag 7:
Rafting var temaet denne dagen. Det var kjempegøy, selv om mane var mer utenfor båtene enn oppi…

Bilder finner du her 🙂


  • Åpen dag hos oss!

    Onsdag 31. august ønsker vi velkommen til alle som er nysgjerrig på hva man driver med i speidern hos oss. Det blir morsomme aktiviteter og litt å bite i. Alder ingen hindring, her er alle velkommen! Aktivitetene finner man på/rundt speiderhuset vårt i Helleristningen 59 (rett bak Åskollen skole). Vi begynner klokken 18.00! Vel møtt!


  • Velkommen til oppstart høsten 2021

    Da er vi klare for å finne frem skjorte, skjerf, kompass og kniv! Småspeiderne (1.-4. klasse) fortsetter på onsdager, mens speiderne i Troppen (5.-10. klasse) fortsetter møtene sine på torsdager. Oppstart for småspeiderne er onsdag 25. august klokken 17:30. Troppen starter opp torsdag 26. august klokken 18:00. Velkommen!


  • Oppdatering rundt aktivitetene våre i november

    Speidere skal alltid være beredt, og dette trener vi på hver eneste dag. Enten det gjelder praktiske ting slik som knuter, førstehjelp og kartkunnskap – eller mer mellommenneskelige ting slik som samhold, vennskap og samarbeid. Det er derimot ikke alt vi kan klare å være forberedt på, og ha kontroll på uten videre. Vi ser…