Da var man hjemme igjen fra Kandersteg

Etter 30 timer med busstur var man endelig hjemme igjen…

Kandersteg 2004 er over. Tro det eller ei, men den uka gikk altfor fort.

Nå begynner opprydningen for alvor. Ikke bare pakke ut, vaske tøy og sette bort sekker og soveposer, men også opprydning i digitalbildene som ble tatt på leiren. Det anslås at det er tatt over 2000 bilder/filmer i løpet av leieren!! Disse bildene vil bli tilgjengelig på CD/DVD i løpet av høsetn for de som måtte ønske en kopi.


  • Åpen dag hos oss!

    Onsdag 31. august ønsker vi velkommen til alle som er nysgjerrig på hva man driver med i speidern hos oss. Det blir morsomme aktiviteter og litt å bite i. Alder ingen hindring, her er alle velkommen! Aktivitetene finner man på/rundt speiderhuset vårt i Helleristningen 59 (rett bak Åskollen skole). Vi begynner klokken 18.00! Vel møtt!


  • Velkommen til oppstart høsten 2021

    Da er vi klare for å finne frem skjorte, skjerf, kompass og kniv! Småspeiderne (1.-4. klasse) fortsetter på onsdager, mens speiderne i Troppen (5.-10. klasse) fortsetter møtene sine på torsdager. Oppstart for småspeiderne er onsdag 25. august klokken 17:30. Troppen starter opp torsdag 26. august klokken 18:00. Velkommen!


  • Oppdatering rundt aktivitetene våre i november

    Speidere skal alltid være beredt, og dette trener vi på hver eneste dag. Enten det gjelder praktiske ting slik som knuter, førstehjelp og kartkunnskap – eller mer mellommenneskelige ting slik som samhold, vennskap og samarbeid. Det er derimot ikke alt vi kan klare å være forberedt på, og ha kontroll på uten videre. Vi ser…