Første info om Troppsbanner 2004

Her kommer den første informasjonen om troppsbanneren i 2004. Du blir vel med?

10. til 12. september arrangerer vi troppsbanner igjen. Denne turen er blitt en tradisjon for troppen, og den går som vanlig til Løken i Drammensmarka.

Sett av datoene allerede nå, dette blir garantert en spennende helg.
Vi kan love nye utfordringer og gamle slagere.

Vet du allerede nå at du skal være med? Gi oss beskjed! Send en sms til Audun på 905 12 410 med navn, eller en epost til tur@1skoger.org.


  • Åpen dag hos oss!

    Onsdag 31. august ønsker vi velkommen til alle som er nysgjerrig på hva man driver med i speidern hos oss. Det blir morsomme aktiviteter og litt å bite i. Alder ingen hindring, her er alle velkommen! Aktivitetene finner man på/rundt speiderhuset vårt i Helleristningen 59 (rett bak Åskollen skole). Vi begynner klokken 18.00! Vel møtt!


  • Velkommen til oppstart høsten 2021

    Da er vi klare for å finne frem skjorte, skjerf, kompass og kniv! Småspeiderne (1.-4. klasse) fortsetter på onsdager, mens speiderne i Troppen (5.-10. klasse) fortsetter møtene sine på torsdager. Oppstart for småspeiderne er onsdag 25. august klokken 17:30. Troppen starter opp torsdag 26. august klokken 18:00. Velkommen!


  • Oppdatering rundt aktivitetene våre i november

    Speidere skal alltid være beredt, og dette trener vi på hver eneste dag. Enten det gjelder praktiske ting slik som knuter, førstehjelp og kartkunnskap – eller mer mellommenneskelige ting slik som samhold, vennskap og samarbeid. Det er derimot ikke alt vi kan klare å være forberedt på, og ha kontroll på uten videre. Vi ser…