Endelig info om Troppsbanner 2004

Her kommer den endelige informasjonen om årets troppsbanner som naturligvis vil arrangeres på Løken i Finnemarka.

Vi innleder speideråret med troppsbannerkonkuranse ved Løken innenfor Eiksetra i Finnemarka. Helgen vil gå med til ulike oppgaver, og speiderne ligger patruljevis i gapahuk.

Oppmøte på Eiksetra, fredag 10. september kl. 18.30.

Transport: Patruljene ordner selv transport til Eiksetra, og retur fra Solvang kl. 15.00 på søndag.

Veibeskrivelse: Kjør vestsidevegen fra Lierbyen til du har passert Egge skole. Følg veien videre oppover og du kommer til et skilt som viser vei til Eiksetra mot venstre. Følg veien helt frem, ca. 5 km.

Ta med:
Sovepose/Underlag
Tykk genser
Regntøy/gummistøvler
Skjorte/T-skjorte
Ekstra sokker
30 kr. til felles mat
Brødmat til 3 måltider
Tallerken/kopp/bestikk
Lommelykt
Kniv
kompass
Et stearinlys
Fyrstikker

PATRULJEFØRERE:
Husk å innformere nye patruljemedlemmer nøye. Troppen sørger for presenning og sisal til gapahuker. Patruljen må huske skrivesaker.

Spørsmål kan stilles Espen: 97542490

Peffene gir tilbakemelding til AUDUN dersom de ikke får ordnet transport.


  • Åpen dag hos oss!

    Onsdag 31. august ønsker vi velkommen til alle som er nysgjerrig på hva man driver med i speidern hos oss. Det blir morsomme aktiviteter og litt å bite i. Alder ingen hindring, her er alle velkommen! Aktivitetene finner man på/rundt speiderhuset vårt i Helleristningen 59 (rett bak Åskollen skole). Vi begynner klokken 18.00! Vel møtt!


  • Velkommen til oppstart høsten 2021

    Da er vi klare for å finne frem skjorte, skjerf, kompass og kniv! Småspeiderne (1.-4. klasse) fortsetter på onsdager, mens speiderne i Troppen (5.-10. klasse) fortsetter møtene sine på torsdager. Oppstart for småspeiderne er onsdag 25. august klokken 17:30. Troppen starter opp torsdag 26. august klokken 18:00. Velkommen!


  • Oppdatering rundt aktivitetene våre i november

    Speidere skal alltid være beredt, og dette trener vi på hver eneste dag. Enten det gjelder praktiske ting slik som knuter, førstehjelp og kartkunnskap – eller mer mellommenneskelige ting slik som samhold, vennskap og samarbeid. Det er derimot ikke alt vi kan klare å være forberedt på, og ha kontroll på uten videre. Vi ser…