Troppsmøte: Klatring!

Følgende informasjon er viktig å ta med seg angående troppsmøtet 5. oktober.

Troppsmøtet er denne gangen på en tirsdag, 5 oktober.

Oppmøte er ved St. Halvard-hallen i Lier, patruljene må ordne transport selv. Ved eventuell krise, gi beskjed til Audun.

Oppmøte er klokka 18:00.
Det er viktig at alle møter presis, vi har nemlig hallen fra 18:00 til 20:00.

Ta på dere tøy til å klatre i (treningstøy el.lign.)

Det er ikke noe krav at dere skal klatre, men det er uansett moro å se på

Spørsmål rettes til Audun på 905 12 410.

Det er viktig at denne informasjonen blir spredt til alle speiderne, så spre ordet! 🙂


  • Åpen dag hos oss!

    Onsdag 31. august ønsker vi velkommen til alle som er nysgjerrig på hva man driver med i speidern hos oss. Det blir morsomme aktiviteter og litt å bite i. Alder ingen hindring, her er alle velkommen! Aktivitetene finner man på/rundt speiderhuset vårt i Helleristningen 59 (rett bak Åskollen skole). Vi begynner klokken 18.00! Vel møtt!


  • Velkommen til oppstart høsten 2021

    Da er vi klare for å finne frem skjorte, skjerf, kompass og kniv! Småspeiderne (1.-4. klasse) fortsetter på onsdager, mens speiderne i Troppen (5.-10. klasse) fortsetter møtene sine på torsdager. Oppstart for småspeiderne er onsdag 25. august klokken 17:30. Troppen starter opp torsdag 26. august klokken 18:00. Velkommen!


  • Oppdatering rundt aktivitetene våre i november

    Speidere skal alltid være beredt, og dette trener vi på hver eneste dag. Enten det gjelder praktiske ting slik som knuter, førstehjelp og kartkunnskap – eller mer mellommenneskelige ting slik som samhold, vennskap og samarbeid. Det er derimot ikke alt vi kan klare å være forberedt på, og ha kontroll på uten videre. Vi ser…