Troppstur: JOTI 2004

Her er informasjon om årets JOTI!

Det er igjen klart for JOTI! Det gledelige dette året er at vi har fått mulighet til å være på speiderhuset vårt. Alt er klart for en begivenhetsrik helg, og håper på at flest mulig har muligheten til å stikke innom.Det er fullt mulig å komme og gå når man vil, slik at det er fullt mulig å traske hjem og sove.

Når:
– 16-17 oktober 2004
Oppmøte:
– Kom når dere vil fra 0900 på lørdag
Avslutning:
– Ferdig ryddet til klokka 1600 på søndag

Ta med:
– Skrivesaker og notatblokk
– Drikke/Brødmat til noen måltider
– 30 kroner til felles middag
– Sovepose/underlag (hvis du vil sove på speiderhuset)
– Datamaskin
– Alt annet som man mener burde være med

Det er å anbefale å ta med egen maskin hvis man har mulighet til dette. Dette fordi vi ikke har maskiner nok til alle som kommer (det er inget must å ha maskin selvsagt).

I år har vi også kjøleskap og komfyr tilgjengelig hvis man vil bruke dette.

Det blir konkurranser, film og foredrag under JOTI, det er duket for en anderledes og bedre JOTI!

For mere informasjon besøk www.1skoger.org, der finnes alltid de siste nyhetene om turer og arrangementer.


  • Åpen dag hos oss!

    Onsdag 31. august ønsker vi velkommen til alle som er nysgjerrig på hva man driver med i speidern hos oss. Det blir morsomme aktiviteter og litt å bite i. Alder ingen hindring, her er alle velkommen! Aktivitetene finner man på/rundt speiderhuset vårt i Helleristningen 59 (rett bak Åskollen skole). Vi begynner klokken 18.00! Vel møtt!


  • Velkommen til oppstart høsten 2021

    Da er vi klare for å finne frem skjorte, skjerf, kompass og kniv! Småspeiderne (1.-4. klasse) fortsetter på onsdager, mens speiderne i Troppen (5.-10. klasse) fortsetter møtene sine på torsdager. Oppstart for småspeiderne er onsdag 25. august klokken 17:30. Troppen starter opp torsdag 26. august klokken 18:00. Velkommen!


  • Oppdatering rundt aktivitetene våre i november

    Speidere skal alltid være beredt, og dette trener vi på hver eneste dag. Enten det gjelder praktiske ting slik som knuter, førstehjelp og kartkunnskap – eller mer mellommenneskelige ting slik som samhold, vennskap og samarbeid. Det er derimot ikke alt vi kan klare å være forberedt på, og ha kontroll på uten videre. Vi ser…