Oppsummering: JOTI 2004

Hva skjedde egentlig?

JOTI 2004 hadde mange positive sider, men også noen negative. Dette vil vi ta til ettertanke når planleggingen av neste års JOTI blir satt i gang.

Positivt:

 • Egne lokaler
 • Kort veg hjem for de fleste
 • Ovn, kjøleskap og andre fasiliteter

  Negativt:

 • Lite strukturert opplegg og gjennomføring
 • Kjøreplaner ble ikke fulgt

  Noe mer du vil legge til? Send en tilbakemelding til Audun

  Takker for at såpass mange hadde mulighet til å stikke innom selv om det var høstferie!

  Ett år til neste gang


 • Åpen dag hos oss!

  Onsdag 31. august ønsker vi velkommen til alle som er nysgjerrig på hva man driver med i speidern hos oss. Det blir morsomme aktiviteter og litt å bite i. Alder ingen hindring, her er alle velkommen! Aktivitetene finner man på/rundt speiderhuset vårt i Helleristningen 59 (rett bak Åskollen skole). Vi begynner klokken 18.00! Vel møtt!


 • Velkommen til oppstart høsten 2021

  Da er vi klare for å finne frem skjorte, skjerf, kompass og kniv! Småspeiderne (1.-4. klasse) fortsetter på onsdager, mens speiderne i Troppen (5.-10. klasse) fortsetter møtene sine på torsdager. Oppstart for småspeiderne er onsdag 25. august klokken 17:30. Troppen starter opp torsdag 26. august klokken 18:00. Velkommen!


 • Oppdatering rundt aktivitetene våre i november

  Speidere skal alltid være beredt, og dette trener vi på hver eneste dag. Enten det gjelder praktiske ting slik som knuter, førstehjelp og kartkunnskap – eller mer mellommenneskelige ting slik som samhold, vennskap og samarbeid. Det er derimot ikke alt vi kan klare å være forberedt på, og ha kontroll på uten videre. Vi ser…