Troppstur 19.-21. November

Vi drar sammen med Sandsvær til Rjukan Speidergruppes hus på Rjukan. Meld deg på nå!

19.-21. november drar vi på felles troppstur med Sandsvær. Vi skal til Rjukan og blant annet besøke Rjukan bad (helt nytt og flott) og forhåpentligvis kjøre Krossobanen opp på Hardangervidda, så ta med gode sko!

Nærmere informasjon kommer til uka, men pga transporten ber vi om påmelding innen onsdag 17.

For ledere og patruljeførere blir det gruppeting i løpet av helgen. Dette fordi det var så dårlig oppmøte, og vi håper derfor det blir lettere å få flere med når vi gjør det på denne måten.

Meld deg på her!


  • Åpen dag hos oss!

    Onsdag 31. august ønsker vi velkommen til alle som er nysgjerrig på hva man driver med i speidern hos oss. Det blir morsomme aktiviteter og litt å bite i. Alder ingen hindring, her er alle velkommen! Aktivitetene finner man på/rundt speiderhuset vårt i Helleristningen 59 (rett bak Åskollen skole). Vi begynner klokken 18.00! Vel møtt!


  • Velkommen til oppstart høsten 2021

    Da er vi klare for å finne frem skjorte, skjerf, kompass og kniv! Småspeiderne (1.-4. klasse) fortsetter på onsdager, mens speiderne i Troppen (5.-10. klasse) fortsetter møtene sine på torsdager. Oppstart for småspeiderne er onsdag 25. august klokken 17:30. Troppen starter opp torsdag 26. august klokken 18:00. Velkommen!


  • Oppdatering rundt aktivitetene våre i november

    Speidere skal alltid være beredt, og dette trener vi på hver eneste dag. Enten det gjelder praktiske ting slik som knuter, førstehjelp og kartkunnskap – eller mer mellommenneskelige ting slik som samhold, vennskap og samarbeid. Det er derimot ikke alt vi kan klare å være forberedt på, og ha kontroll på uten videre. Vi ser…