Siste nytt om troppsturen 19.-21. november

Her kommer detaljert oversikt over troppsturen til Rjukan. NB. Vi må ha din påmelding innen torsdag kl. 10.00 for at du skal kunne være med!!

Vi reiser fra Åskollen Skole kl. 17.15 på fredag og regner med å være hjemme ca. kl 16.30 søndag.

Lørdag formiddag reiser vi med Krossobanen (info) opp mot Hardangervidda. Etter lunsj drar vi på Rjukanbadet Rjukanbad

Søndag blir det gruppeting for ledere og peffer.

Ta med:

120,- til bane,bad og mat
Brødmat
Sovepose underlag
Fjellstøvler
Utetøy til årstiden
Badetøy


  • Åpen dag hos oss!

    Onsdag 31. august ønsker vi velkommen til alle som er nysgjerrig på hva man driver med i speidern hos oss. Det blir morsomme aktiviteter og litt å bite i. Alder ingen hindring, her er alle velkommen! Aktivitetene finner man på/rundt speiderhuset vårt i Helleristningen 59 (rett bak Åskollen skole). Vi begynner klokken 18.00! Vel møtt!


  • Velkommen til oppstart høsten 2021

    Da er vi klare for å finne frem skjorte, skjerf, kompass og kniv! Småspeiderne (1.-4. klasse) fortsetter på onsdager, mens speiderne i Troppen (5.-10. klasse) fortsetter møtene sine på torsdager. Oppstart for småspeiderne er onsdag 25. august klokken 17:30. Troppen starter opp torsdag 26. august klokken 18:00. Velkommen!


  • Oppdatering rundt aktivitetene våre i november

    Speidere skal alltid være beredt, og dette trener vi på hver eneste dag. Enten det gjelder praktiske ting slik som knuter, førstehjelp og kartkunnskap – eller mer mellommenneskelige ting slik som samhold, vennskap og samarbeid. Det er derimot ikke alt vi kan klare å være forberedt på, og ha kontroll på uten videre. Vi ser…