Stor ståhai!

Lukket spesialvisning på Svelvik kino for speidere, søsken og foreldre i 1. Skoger 22. desember! FØRPREMIERE!!

Oscar er en rappkjeftet liten fisk med store drømmer om det gode liv på toppen av Revet, der alle de rike og berømte bor. De store drømmene hans har en tendens til å få ham opp i farlige farvann. Lenny på sin side er en kjempestor hvithai med en følsom side, og en hemmelighet-han er vegetarianer!
Les mer HER

Filmen «»Stor ståhai»» fra Dreamworks har Norgespremiere 26. desember. Vi har imidlertid klart å få til en forestilling for speiderne i 1. Skoger allerede 22. desember.
Filmen starter kl. 12.15
Billettprisen er kr. 45,-

Bussforbindelse til Drammen.
Buss fra Drammen til Svelvik går fra Rundtom kl. 1123 og retur kl. 1415.

Svelvik kino ligger rett nord for Svelvik kirke vis a vis Kiwi Bjørnstad.


  • Åpen dag hos oss!

    Onsdag 31. august ønsker vi velkommen til alle som er nysgjerrig på hva man driver med i speidern hos oss. Det blir morsomme aktiviteter og litt å bite i. Alder ingen hindring, her er alle velkommen! Aktivitetene finner man på/rundt speiderhuset vårt i Helleristningen 59 (rett bak Åskollen skole). Vi begynner klokken 18.00! Vel møtt!


  • Velkommen til oppstart høsten 2021

    Da er vi klare for å finne frem skjorte, skjerf, kompass og kniv! Småspeiderne (1.-4. klasse) fortsetter på onsdager, mens speiderne i Troppen (5.-10. klasse) fortsetter møtene sine på torsdager. Oppstart for småspeiderne er onsdag 25. august klokken 17:30. Troppen starter opp torsdag 26. august klokken 18:00. Velkommen!


  • Oppdatering rundt aktivitetene våre i november

    Speidere skal alltid være beredt, og dette trener vi på hver eneste dag. Enten det gjelder praktiske ting slik som knuter, førstehjelp og kartkunnskap – eller mer mellommenneskelige ting slik som samhold, vennskap og samarbeid. Det er derimot ikke alt vi kan klare å være forberedt på, og ha kontroll på uten videre. Vi ser…