JUBILEUMSÅR!!

Velkommen til jubileumsåret 2005. Det er i år 80 år siden 1. Skoger ble stiftet.

25. februar 1925 ble 1. Skoger Speidertropp startet på Salem, med Birger Sørensen som initsiativtager og Troppsleder. Etter innmelding i Drammen avdeling samme år ble navnet endret til 8. Drammen, et navn som ble beholdt frem til vi, pga. uenighet med Drammen avdeling om muligheten til å holde loddsalg, meldte oss ut av avdelingen rundt 1930.
Siden har vi hatt navnet 1. Skoger, selv om Åskollen/ Glassverket i dag ikke er en del av Skoger.

Vi kommer i løpet av året til å ha flere markeringer av jubileet. Vi begynner med Jubileumsfest på Varden 4. mars, så hold av datoen. Vi har fått laget et eget jubileumsmerke for anledningen, og dette vil dere få for å sy på speiderskjorten.

Vi kommer til å ha en konkuranse gående, med poengivning for deltagelse på tur.
Du får poeng etter hvor mange overnattinger du er med på, og konkuransen går individuelt og pr. patrulje.
Poengene blir gitt slik:

3 poeng: pr. overnatting inne
6 poeng: pr. overnatting ute-sommer
9 poeng: pr. overnatting ute- vinter

På Årsfesten vil vinnerene bli kåret og vi lover fine premier!!


  • Åpen dag hos oss!

    Onsdag 31. august ønsker vi velkommen til alle som er nysgjerrig på hva man driver med i speidern hos oss. Det blir morsomme aktiviteter og litt å bite i. Alder ingen hindring, her er alle velkommen! Aktivitetene finner man på/rundt speiderhuset vårt i Helleristningen 59 (rett bak Åskollen skole). Vi begynner klokken 18.00! Vel møtt!


  • Velkommen til oppstart høsten 2021

    Da er vi klare for å finne frem skjorte, skjerf, kompass og kniv! Småspeiderne (1.-4. klasse) fortsetter på onsdager, mens speiderne i Troppen (5.-10. klasse) fortsetter møtene sine på torsdager. Oppstart for småspeiderne er onsdag 25. august klokken 17:30. Troppen starter opp torsdag 26. august klokken 18:00. Velkommen!


  • Oppdatering rundt aktivitetene våre i november

    Speidere skal alltid være beredt, og dette trener vi på hver eneste dag. Enten det gjelder praktiske ting slik som knuter, førstehjelp og kartkunnskap – eller mer mellommenneskelige ting slik som samhold, vennskap og samarbeid. Det er derimot ikke alt vi kan klare å være forberedt på, og ha kontroll på uten videre. Vi ser…