Troppstur 22.-23. januar

Troppsturen i januar går til KFUK?s hytte ved Wiskey bekken i Drammensmarka.

Vi reiser innover på lørdag 22. januar, med oppmøte på Åskollen Skole kl. 10.00. I utgangspunktet sørger patruljene selv for transport, men om noen mangler sitteplass vær vennlig å gi beskjed på forhånd, så order vi det.
Vi regner med å være hjemme søndag kl. 15.00.

På programmet står det hundekjøring. Det viser seg imidlertid at Ulf har fått valper (ja egentlig er det hunden hans som har fått det, da) og det er ikke skiføre i området, så programmet blir endret, og vil bli opplyst om på turen.

NB!! Om det ikke kommer snø før helgen er det viktig med godt fottøy, og gjerne brodder for å komme seg innover i marka.

Ta med 30 kroner til felles middag. Det kan også hende vi går innom Tverken.


  • Åpen dag hos oss!

    Onsdag 31. august ønsker vi velkommen til alle som er nysgjerrig på hva man driver med i speidern hos oss. Det blir morsomme aktiviteter og litt å bite i. Alder ingen hindring, her er alle velkommen! Aktivitetene finner man på/rundt speiderhuset vårt i Helleristningen 59 (rett bak Åskollen skole). Vi begynner klokken 18.00! Vel møtt!


  • Velkommen til oppstart høsten 2021

    Da er vi klare for å finne frem skjorte, skjerf, kompass og kniv! Småspeiderne (1.-4. klasse) fortsetter på onsdager, mens speiderne i Troppen (5.-10. klasse) fortsetter møtene sine på torsdager. Oppstart for småspeiderne er onsdag 25. august klokken 17:30. Troppen starter opp torsdag 26. august klokken 18:00. Velkommen!


  • Oppdatering rundt aktivitetene våre i november

    Speidere skal alltid være beredt, og dette trener vi på hver eneste dag. Enten det gjelder praktiske ting slik som knuter, førstehjelp og kartkunnskap – eller mer mellommenneskelige ting slik som samhold, vennskap og samarbeid. Det er derimot ikke alt vi kan klare å være forberedt på, og ha kontroll på uten videre. Vi ser…