Snøhuletur 12.-13. mars

Det er lite snø i fjellet, så vi drar sammen med kretsen på snøhuletur i år.

Det er så lite snø på Vegglifjell at vi har valgt å delta på kretsens snøhuletur til Finse. Denne turen kan du lese om HER Her går tiden fort, så kast deg rundt og meld deg på. Vi kommer tilbake med opplysninger om hvem som drar av 1. Skogers ledere.

Gi tilbakemelding til Kenneth Strømmen dersom du vil være med.
Du gir beskjed via epost
kenneth.strommen@netcom.no

eller via telefon 32801096/ 92800618


  • Åpen dag hos oss!

    Onsdag 31. august ønsker vi velkommen til alle som er nysgjerrig på hva man driver med i speidern hos oss. Det blir morsomme aktiviteter og litt å bite i. Alder ingen hindring, her er alle velkommen! Aktivitetene finner man på/rundt speiderhuset vårt i Helleristningen 59 (rett bak Åskollen skole). Vi begynner klokken 18.00! Vel møtt!


  • Velkommen til oppstart høsten 2021

    Da er vi klare for å finne frem skjorte, skjerf, kompass og kniv! Småspeiderne (1.-4. klasse) fortsetter på onsdager, mens speiderne i Troppen (5.-10. klasse) fortsetter møtene sine på torsdager. Oppstart for småspeiderne er onsdag 25. august klokken 17:30. Troppen starter opp torsdag 26. august klokken 18:00. Velkommen!


  • Oppdatering rundt aktivitetene våre i november

    Speidere skal alltid være beredt, og dette trener vi på hver eneste dag. Enten det gjelder praktiske ting slik som knuter, førstehjelp og kartkunnskap – eller mer mellommenneskelige ting slik som samhold, vennskap og samarbeid. Det er derimot ikke alt vi kan klare å være forberedt på, og ha kontroll på uten videre. Vi ser…