Kandersteg 2004 – Sveits [DVD] FERDIG!

Ja! DVDn er endelig ferdig!

45 minutter med speiderminner og rundt 1900 bilder fra samme leir samlet på én DVD.

Dette er ikke den samme filmen som ble vist på Årsfesten i 2004, men en ny og forlenget versjon.

Hele herligheten kommer på 50,- NOK. Hvis du vil ha den tilsendt koster det 25,- NOK i tillegg.

Send en e-post til froysland@syztech.biz med navn og antall DVDr som ønskes. Dette gjelder uansett om du er fra 1.Skoger eller 1.Sandsvær!

Distribusjon skjer etter avtale, enten ved overføring eller direkte betaling.


  • Åpen dag hos oss!

    Onsdag 31. august ønsker vi velkommen til alle som er nysgjerrig på hva man driver med i speidern hos oss. Det blir morsomme aktiviteter og litt å bite i. Alder ingen hindring, her er alle velkommen! Aktivitetene finner man på/rundt speiderhuset vårt i Helleristningen 59 (rett bak Åskollen skole). Vi begynner klokken 18.00! Vel møtt!


  • Velkommen til oppstart høsten 2021

    Da er vi klare for å finne frem skjorte, skjerf, kompass og kniv! Småspeiderne (1.-4. klasse) fortsetter på onsdager, mens speiderne i Troppen (5.-10. klasse) fortsetter møtene sine på torsdager. Oppstart for småspeiderne er onsdag 25. august klokken 17:30. Troppen starter opp torsdag 26. august klokken 18:00. Velkommen!


  • Oppdatering rundt aktivitetene våre i november

    Speidere skal alltid være beredt, og dette trener vi på hver eneste dag. Enten det gjelder praktiske ting slik som knuter, førstehjelp og kartkunnskap – eller mer mellommenneskelige ting slik som samhold, vennskap og samarbeid. Det er derimot ikke alt vi kan klare å være forberedt på, og ha kontroll på uten videre. Vi ser…