Kretsbannerkonkurranse – info Dingo

Her er informasjonen som ble delt ut på patruljemøte om kretsbannerkonkurransen for de som er med i patruljen Dingo.

Vi skal være på Martinsløkka ved Garsjø på lørdag mellom 09:00 og 10:00. Martinsløkka ligger i gangavstand fra Eiksetra. Møt opp på parkeringsplassen på Åskollen skole 08:30 lørdag den 28. mai.

Vi vil være ferdige rundt 16:00 på søndag. Det vil ikke være tillatt å bruke mobiltelefon under konkuransen. Det er også dårlig/ingen dekning for mobil.

Ta med:
-Mat for 1 dag ( Husk og ta med middag. Jeg vil ha med stormkjøkken så det vil bli muligheter for grilling/koking)
-Vanlig speiderutstyr for 1 overnatting i telt.
-Drikke

Alle MÅ ha på seg speiderskjorte!

Vi trenger foresatte til transport, så ring Svein-Erik 32801211 eller Helge 32801227 for å si om dere kan kjøre eller ikke.

Alle som skal være med må også gi beskjed til Svein-Erik eller Helge på tlf.

Speiderhilsen: Svein-Erik og Helge


  • Åpen dag hos oss!

    Onsdag 31. august ønsker vi velkommen til alle som er nysgjerrig på hva man driver med i speidern hos oss. Det blir morsomme aktiviteter og litt å bite i. Alder ingen hindring, her er alle velkommen! Aktivitetene finner man på/rundt speiderhuset vårt i Helleristningen 59 (rett bak Åskollen skole). Vi begynner klokken 18.00! Vel møtt!


  • Velkommen til oppstart høsten 2021

    Da er vi klare for å finne frem skjorte, skjerf, kompass og kniv! Småspeiderne (1.-4. klasse) fortsetter på onsdager, mens speiderne i Troppen (5.-10. klasse) fortsetter møtene sine på torsdager. Oppstart for småspeiderne er onsdag 25. august klokken 17:30. Troppen starter opp torsdag 26. august klokken 18:00. Velkommen!


  • Oppdatering rundt aktivitetene våre i november

    Speidere skal alltid være beredt, og dette trener vi på hver eneste dag. Enten det gjelder praktiske ting slik som knuter, førstehjelp og kartkunnskap – eller mer mellommenneskelige ting slik som samhold, vennskap og samarbeid. Det er derimot ikke alt vi kan klare å være forberedt på, og ha kontroll på uten videre. Vi ser…