Ny speiderbukse?

Trenger du noe nye tur klær som tåler det meste og som er nesten gratis?

Jeg har fått tak i en del militærklær i ulike størrelser som passer ypperlig til speiderbruk! Plaggene er pent brukt og er overskudd fra HV sine lagre.

Grønne militærbukser i to ulike grønnfarger. buksene er slitesterke og tåler lett regnevær og hvis de skulle bi våte tørker de fort.

Grønne militærjakker. jakkene har samme farger som buksene og stoffkvaliteten er den samme. de har mange lommer og egner seg rett og slett glimrende til speiderbruk!!!

Priser:
Bukser: 50 kr. ved kjøp av flere koster de 30 kr
Jakker: 50 kr. ved kjøp av flere koster de 30 kr

Vær rask og kjøp, så størrelsen din er igjen!
Overskuddet av salget går tilbake til speidern så støtt deg selv med en ny bukse

Ta kontakt med Emilie for kjøp: 93606719


  • Åpen dag hos oss!

    Onsdag 31. august ønsker vi velkommen til alle som er nysgjerrig på hva man driver med i speidern hos oss. Det blir morsomme aktiviteter og litt å bite i. Alder ingen hindring, her er alle velkommen! Aktivitetene finner man på/rundt speiderhuset vårt i Helleristningen 59 (rett bak Åskollen skole). Vi begynner klokken 18.00! Vel møtt!


  • Velkommen til oppstart høsten 2021

    Da er vi klare for å finne frem skjorte, skjerf, kompass og kniv! Småspeiderne (1.-4. klasse) fortsetter på onsdager, mens speiderne i Troppen (5.-10. klasse) fortsetter møtene sine på torsdager. Oppstart for småspeiderne er onsdag 25. august klokken 17:30. Troppen starter opp torsdag 26. august klokken 18:00. Velkommen!


  • Oppdatering rundt aktivitetene våre i november

    Speidere skal alltid være beredt, og dette trener vi på hver eneste dag. Enten det gjelder praktiske ting slik som knuter, førstehjelp og kartkunnskap – eller mer mellommenneskelige ting slik som samhold, vennskap og samarbeid. Det er derimot ikke alt vi kan klare å være forberedt på, og ha kontroll på uten videre. Vi ser…