Patruljer til høsten

Send en mail til troppsleder og vær med å planlegge neste års patruljer!

Til helgen drar førerpatruljen, roverne og lederne i 1. Skoger på planleggingstur for høsten. Her skal vi blant annet se på patruljene. Du kan nå sende mail til troppsleder med ønske om to personer du vil være i patrulje med. Jeg kan love at ikke alle får sine ønsker oppfylt, men det vil være til hjelp når vi skal begynne arbeidet.

Ønske sendes: espen.froysland@svelvik.kommune.no
Ønsket må være sendt inne fredag 17. kl. 12.00


  • Åpen dag hos oss!

    Onsdag 31. august ønsker vi velkommen til alle som er nysgjerrig på hva man driver med i speidern hos oss. Det blir morsomme aktiviteter og litt å bite i. Alder ingen hindring, her er alle velkommen! Aktivitetene finner man på/rundt speiderhuset vårt i Helleristningen 59 (rett bak Åskollen skole). Vi begynner klokken 18.00! Vel møtt!


  • Velkommen til oppstart høsten 2021

    Da er vi klare for å finne frem skjorte, skjerf, kompass og kniv! Småspeiderne (1.-4. klasse) fortsetter på onsdager, mens speiderne i Troppen (5.-10. klasse) fortsetter møtene sine på torsdager. Oppstart for småspeiderne er onsdag 25. august klokken 17:30. Troppen starter opp torsdag 26. august klokken 18:00. Velkommen!


  • Oppdatering rundt aktivitetene våre i november

    Speidere skal alltid være beredt, og dette trener vi på hver eneste dag. Enten det gjelder praktiske ting slik som knuter, førstehjelp og kartkunnskap – eller mer mellommenneskelige ting slik som samhold, vennskap og samarbeid. Det er derimot ikke alt vi kan klare å være forberedt på, og ha kontroll på uten videre. Vi ser…