Tur til helgen

Her kommer informasjon om turen 2.-4. september. Denne informasjonen er til de som er medlemmer i 1. Skoger.

Turen kommende helg er vår satsning på rekruttering av nye speidere. Vi vil derfor ha dette i sentrum for de aktivitetene som vi planlegger. Du som allerede er speider må regne med å få noen arbeidsoppgaver under veis.

Dersom du møter opp på fredag:
Oppmøte ved parkeringen ved Røysjøbommen kl. 18.00 Herfra blir det felles transport av utstyr, men kanskje du må gå et stykke.

Oppmøte på lørdag:
På Åskollen skole før kl.10.00
Vi ber om at flest mulig av speiderne møter opp på fredag, slik at vi har ledig kapasitet på kjøring lørdag.


  • Åpen dag hos oss!

    Onsdag 31. august ønsker vi velkommen til alle som er nysgjerrig på hva man driver med i speidern hos oss. Det blir morsomme aktiviteter og litt å bite i. Alder ingen hindring, her er alle velkommen! Aktivitetene finner man på/rundt speiderhuset vårt i Helleristningen 59 (rett bak Åskollen skole). Vi begynner klokken 18.00! Vel møtt!


  • Velkommen til oppstart høsten 2021

    Da er vi klare for å finne frem skjorte, skjerf, kompass og kniv! Småspeiderne (1.-4. klasse) fortsetter på onsdager, mens speiderne i Troppen (5.-10. klasse) fortsetter møtene sine på torsdager. Oppstart for småspeiderne er onsdag 25. august klokken 17:30. Troppen starter opp torsdag 26. august klokken 18:00. Velkommen!


  • Oppdatering rundt aktivitetene våre i november

    Speidere skal alltid være beredt, og dette trener vi på hver eneste dag. Enten det gjelder praktiske ting slik som knuter, førstehjelp og kartkunnskap – eller mer mellommenneskelige ting slik som samhold, vennskap og samarbeid. Det er derimot ikke alt vi kan klare å være forberedt på, og ha kontroll på uten videre. Vi ser…