Siste info-Troppsbanner

Her kommer det du trenger å vite om troppsbanneren!

Troppsbannerkonkurransen skal altså i år foregå ved Leikvinjar utenfor Hønefoss.

Vi reiser fra Åskollen kl. 18.00 på fredag. Patruljene ordner selv transport. Dersom det blir vanskelig, er det mulig å ta buss. Denne går fra Gml. Kirkeplass kl. 18.08 og koster 56,- dersom du er under 16 år og 112,- dersom du er over 16år.
Jeg MÅ ha beskjed dersom dere tar buss, slik at dere kan hentes på stasjonen.

Patruljene blir liggende i lavvo, så ta med.
Sovepose/ underlag
Tykk genser
Regntøy/gummistøvler
Skjorte/ T-skjorte
Ekstra sokker
100 kr. til felles middag og leie
Brødmat til 3 måltider
Tallerken/bestikk
Dorull
Lommelykt
Kniv
Kompass
Et stearinlys

Vi er hjemme søndag ca. kl. 1500

Send påmelding til tur her:

espen.froysland@svelvik.kommune.no


  • Åpen dag hos oss!

    Onsdag 31. august ønsker vi velkommen til alle som er nysgjerrig på hva man driver med i speidern hos oss. Det blir morsomme aktiviteter og litt å bite i. Alder ingen hindring, her er alle velkommen! Aktivitetene finner man på/rundt speiderhuset vårt i Helleristningen 59 (rett bak Åskollen skole). Vi begynner klokken 18.00! Vel møtt!


  • Velkommen til oppstart høsten 2021

    Da er vi klare for å finne frem skjorte, skjerf, kompass og kniv! Småspeiderne (1.-4. klasse) fortsetter på onsdager, mens speiderne i Troppen (5.-10. klasse) fortsetter møtene sine på torsdager. Oppstart for småspeiderne er onsdag 25. august klokken 17:30. Troppen starter opp torsdag 26. august klokken 18:00. Velkommen!


  • Oppdatering rundt aktivitetene våre i november

    Speidere skal alltid være beredt, og dette trener vi på hver eneste dag. Enten det gjelder praktiske ting slik som knuter, førstehjelp og kartkunnskap – eller mer mellommenneskelige ting slik som samhold, vennskap og samarbeid. Det er derimot ikke alt vi kan klare å være forberedt på, og ha kontroll på uten videre. Vi ser…