VIKTIG info til alle småspeidere!!!

Endringer av tidligere gitte beskjeder, og litt info om tur til brannstasjonen=)

Mandag 10/10 skal alle småspeideren på besøk til brannstasjonen i Drammen!
Oppmøte ved brannstasjonen kl.17.00.
Vi kommer til å holde på til 18.00/18.30.
Foreldre er velkomne til å være med hvis de vil det.

Alle må huske å ta med lappen om hvem de har lyst til å komme i gruppe sammen med. De som ikke har med lapp, eller har sendt mail til Emilie, vil bli fordelt på gruppene. Gruppene kommer til å bli ferdige i løpet av første uka etter høstferien, og alle som har levet innmeldingsskjema med mail adresse eller mobil nr. vil motta en mail eller sms med hvilken gruppe og tidspunkt for møte blir. Gruppene blir også lagt ut her så fort de er ferdige, så følg med. Har du ikke levert innmeldingsskjema finner du det her !
Første møte med delte grupper blir 17/10 og ikke 24/10 som det står på lappen. Møtene blir fra 17.00-18.00 og fra 18.00-19.00.
Vi beklager skrivefeil!

Hvis noen har noe spørsmål ang. turen til brannstasjonen eller inndelingen av grupper kan enten ringe eller sende mail=)

Vel møt til tur til brannsatsjonen=)


  • Åpen dag hos oss!

    Onsdag 31. august ønsker vi velkommen til alle som er nysgjerrig på hva man driver med i speidern hos oss. Det blir morsomme aktiviteter og litt å bite i. Alder ingen hindring, her er alle velkommen! Aktivitetene finner man på/rundt speiderhuset vårt i Helleristningen 59 (rett bak Åskollen skole). Vi begynner klokken 18.00! Vel møtt!


  • Velkommen til oppstart høsten 2021

    Da er vi klare for å finne frem skjorte, skjerf, kompass og kniv! Småspeiderne (1.-4. klasse) fortsetter på onsdager, mens speiderne i Troppen (5.-10. klasse) fortsetter møtene sine på torsdager. Oppstart for småspeiderne er onsdag 25. august klokken 17:30. Troppen starter opp torsdag 26. august klokken 18:00. Velkommen!


  • Oppdatering rundt aktivitetene våre i november

    Speidere skal alltid være beredt, og dette trener vi på hver eneste dag. Enten det gjelder praktiske ting slik som knuter, førstehjelp og kartkunnskap – eller mer mellommenneskelige ting slik som samhold, vennskap og samarbeid. Det er derimot ikke alt vi kan klare å være forberedt på, og ha kontroll på uten videre. Vi ser…