JOTA/JOTI 2005

Her er litt mer informasjon og påmelding…

JOTA/JOTI 2005 går av stabelen 15-16 oktober og folk kan komme fra 10.00 på lørdag og dra senest 14.00 på søndag.

I år som i fjor holder vi til på speiderhuset på Åskollen, noe som vil tilsi kort veg hjem og ganske stor frihet med tanke på hva man vil gjøre.

Alle som vil være med melder seg på her!

Pakkeliste vil være som følger:

 • Sovepose/underlag for de som vil sove
 • Brødmat/snop for to dager
 • Skrivesaker for de som ønsker det
 • Maskiner for de som har

  ++ mye mer som trengs, ved spørsmål er det bare å ta kontakt med Audun!


 • Åpen dag hos oss!

  Onsdag 31. august ønsker vi velkommen til alle som er nysgjerrig på hva man driver med i speidern hos oss. Det blir morsomme aktiviteter og litt å bite i. Alder ingen hindring, her er alle velkommen! Aktivitetene finner man på/rundt speiderhuset vårt i Helleristningen 59 (rett bak Åskollen skole). Vi begynner klokken 18.00! Vel møtt!


 • Velkommen til oppstart høsten 2021

  Da er vi klare for å finne frem skjorte, skjerf, kompass og kniv! Småspeiderne (1.-4. klasse) fortsetter på onsdager, mens speiderne i Troppen (5.-10. klasse) fortsetter møtene sine på torsdager. Oppstart for småspeiderne er onsdag 25. august klokken 17:30. Troppen starter opp torsdag 26. august klokken 18:00. Velkommen!


 • Oppdatering rundt aktivitetene våre i november

  Speidere skal alltid være beredt, og dette trener vi på hver eneste dag. Enten det gjelder praktiske ting slik som knuter, førstehjelp og kartkunnskap – eller mer mellommenneskelige ting slik som samhold, vennskap og samarbeid. Det er derimot ikke alt vi kan klare å være forberedt på, og ha kontroll på uten videre. Vi ser…