JOTI 2005 – siste nytt!

Dette er siste oppdatering før vi sparker igang førstkommende helg.

I tillegg til tidligere informasjon kommer dette:

 • Oppmøte fra 10.00 på lørdag
 • Avslutning senest 14.00 på søndag
 • 30,- kr til middag på lørdag
 • Sovepose/underlag
 • Matpakke (eller hva med varme rundstykker til frokost?)
 • Drikke
 • Snop
 • Papir og blyant til noteringer av ymse slag
 • Slippers/tøfler til å gå inne med
 • Godt humør og vanlig nyskjerrighet

  Fasilitene blir som følger:

 • Stekeovn
 • Mikrobølgeovn
 • Kjøleskap
 • Vannkoker
 • Kino med surround

  Husk å melde deg på! Hvis ikke er du ikke sikret deltagermerket.

  Ta gjerne med deg egen maskin hvis du ønsker dette. Har du noen ekstra så er det bare å si ifra så kobler vi opp disse også.

  Vel møtt til en givende helg!!


 • Åpen dag hos oss!

  Onsdag 31. august ønsker vi velkommen til alle som er nysgjerrig på hva man driver med i speidern hos oss. Det blir morsomme aktiviteter og litt å bite i. Alder ingen hindring, her er alle velkommen! Aktivitetene finner man på/rundt speiderhuset vårt i Helleristningen 59 (rett bak Åskollen skole). Vi begynner klokken 18.00! Vel møtt!


 • Velkommen til oppstart høsten 2021

  Da er vi klare for å finne frem skjorte, skjerf, kompass og kniv! Småspeiderne (1.-4. klasse) fortsetter på onsdager, mens speiderne i Troppen (5.-10. klasse) fortsetter møtene sine på torsdager. Oppstart for småspeiderne er onsdag 25. august klokken 17:30. Troppen starter opp torsdag 26. august klokken 18:00. Velkommen!


 • Oppdatering rundt aktivitetene våre i november

  Speidere skal alltid være beredt, og dette trener vi på hver eneste dag. Enten det gjelder praktiske ting slik som knuter, førstehjelp og kartkunnskap – eller mer mellommenneskelige ting slik som samhold, vennskap og samarbeid. Det er derimot ikke alt vi kan klare å være forberedt på, og ha kontroll på uten videre. Vi ser…