Klatremøte for småspeidern

Mandag 31. Oktober skal alle småspeiderne klatre i St.Hallvardhallen

Mandag 31. oktober blir det klatring for alle småspeiderne i St.Hallvardhallen i Lier. Oppmøte utenfor hallen kl.17.00. Vi regner med å avslutte rundt 20.00.
På grunn av høy leie-pris på hallen må alle speiderne ha med deg 30 kr.
Vi har godkjent klatreinstruktør og sikkert utstyr. Hvis noen foreldre har muligheten til å være med å hjelpe til med å sikre de som klatrer, send en mail til emilie.broen@syztech.biz

Vell møtt til klatrekveld!!!

Speiderhilsen Linn og Emilie


  • Åpen dag hos oss!

    Onsdag 31. august ønsker vi velkommen til alle som er nysgjerrig på hva man driver med i speidern hos oss. Det blir morsomme aktiviteter og litt å bite i. Alder ingen hindring, her er alle velkommen! Aktivitetene finner man på/rundt speiderhuset vårt i Helleristningen 59 (rett bak Åskollen skole). Vi begynner klokken 18.00! Vel møtt!


  • Velkommen til oppstart høsten 2021

    Da er vi klare for å finne frem skjorte, skjerf, kompass og kniv! Småspeiderne (1.-4. klasse) fortsetter på onsdager, mens speiderne i Troppen (5.-10. klasse) fortsetter møtene sine på torsdager. Oppstart for småspeiderne er onsdag 25. august klokken 17:30. Troppen starter opp torsdag 26. august klokken 18:00. Velkommen!


  • Oppdatering rundt aktivitetene våre i november

    Speidere skal alltid være beredt, og dette trener vi på hver eneste dag. Enten det gjelder praktiske ting slik som knuter, førstehjelp og kartkunnskap – eller mer mellommenneskelige ting slik som samhold, vennskap og samarbeid. Det er derimot ikke alt vi kan klare å være forberedt på, og ha kontroll på uten videre. Vi ser…