Harrytur!

Våre venner i 1. Sandsvær Speidergruppe inviterer til Harrytur 3-4 desember.

Tur Ulf & KE setter nå opp en tur til Sverige.
Det er vel på tide at svenskene får inn noen kronor til jul! Vi ser fram til sosialt samvær, snop og bading.

Oppmøte på busstoppet ved Brakerøya stasjon (Osram) lørdag kl 0915 og er tilbake på samme sted kl 17.00 på søndag.
Turen i grove trekk: Lørdag formidag til Tøcksfors shoppingcenter, ettermiddag over grensen og til et speiderhus Askim for overnatting. Søndag til Østfold badet i Askim, ettermiddag hjem!

Mat: ta med niste til første måltid. Alle tar med et pålegg. (Middag, brød og drikke ordnes felles)

Vanlig tur utstyr og sovepose / liggeunderlag. Svømmetøy.

Påmelding til Knut Erling 908 21 740 eller Ulf 918 11 729 så fort som mulig senest fredag

Pris kr 350,-

Hilsen Knut Erling og Ulf


  • Åpen dag hos oss!

    Onsdag 31. august ønsker vi velkommen til alle som er nysgjerrig på hva man driver med i speidern hos oss. Det blir morsomme aktiviteter og litt å bite i. Alder ingen hindring, her er alle velkommen! Aktivitetene finner man på/rundt speiderhuset vårt i Helleristningen 59 (rett bak Åskollen skole). Vi begynner klokken 18.00! Vel møtt!


  • Velkommen til oppstart høsten 2021

    Da er vi klare for å finne frem skjorte, skjerf, kompass og kniv! Småspeiderne (1.-4. klasse) fortsetter på onsdager, mens speiderne i Troppen (5.-10. klasse) fortsetter møtene sine på torsdager. Oppstart for småspeiderne er onsdag 25. august klokken 17:30. Troppen starter opp torsdag 26. august klokken 18:00. Velkommen!


  • Oppdatering rundt aktivitetene våre i november

    Speidere skal alltid være beredt, og dette trener vi på hver eneste dag. Enten det gjelder praktiske ting slik som knuter, førstehjelp og kartkunnskap – eller mer mellommenneskelige ting slik som samhold, vennskap og samarbeid. Det er derimot ikke alt vi kan klare å være forberedt på, og ha kontroll på uten videre. Vi ser…