Bilder fra Årsfest og andre arrangementer

Noen som har litt bilder til overs?

Årsfesten er over for denne gang, og hvilken årsfest det var!

Jeg sender ut en oppfordring denne gang. Det er mange som ønsker minner fra året som var, og det er da naturlig at bilder som ble tatt ønskes. Dessverre har jeg ikke like mange bilder som jeg kunne tenke meg (for distribusjon selvsagt), og trenger hjelp fra dere andre i gruppa vår.

Hvis dere har mulighet til å sende bilder dere har tatt i løpet av speideråret (uansett om det er møter eller turer, dårlig eller god kvalitet) til meg på enten epost eller brenne det på en cd/dvd som dere sender/overrekker. Dette gjelder spesielt alle dere i flokken siden jeg ikke har noen bilder derfra i det hele tatt.

Hvis noen tror at «»har sikkert så mye fra før av»», så er det helt feil.

Det vil bli gitt ut en dvd hvert år med bilder fra året som var i tillegg til en utvidet video-kavalkade (som vist på årsfesten, men noe større). Derfor er det viktig at alle bidrar, slik at man kan få tatt vare på mange gode minner og festlige hendelser =)

Ta kontakt med meg på epost eller tlf 90512410 for nærmere avtale. Eller så kan du bare ta hele samlinga og sende til meg på epost eller stikke innom. For de som ønsker det kan cd/dvd sendes til Audun Frøysland, Langeløkka 9a, 3039 Drammen.

Jeg tar selvsagt også imot video.

Fortsatt god førjul, og på forhånd takk =)


  • Åpen dag hos oss!

    Onsdag 31. august ønsker vi velkommen til alle som er nysgjerrig på hva man driver med i speidern hos oss. Det blir morsomme aktiviteter og litt å bite i. Alder ingen hindring, her er alle velkommen! Aktivitetene finner man på/rundt speiderhuset vårt i Helleristningen 59 (rett bak Åskollen skole). Vi begynner klokken 18.00! Vel møtt!


  • Velkommen til oppstart høsten 2021

    Da er vi klare for å finne frem skjorte, skjerf, kompass og kniv! Småspeiderne (1.-4. klasse) fortsetter på onsdager, mens speiderne i Troppen (5.-10. klasse) fortsetter møtene sine på torsdager. Oppstart for småspeiderne er onsdag 25. august klokken 17:30. Troppen starter opp torsdag 26. august klokken 18:00. Velkommen!


  • Oppdatering rundt aktivitetene våre i november

    Speidere skal alltid være beredt, og dette trener vi på hver eneste dag. Enten det gjelder praktiske ting slik som knuter, førstehjelp og kartkunnskap – eller mer mellommenneskelige ting slik som samhold, vennskap og samarbeid. Det er derimot ikke alt vi kan klare å være forberedt på, og ha kontroll på uten videre. Vi ser…