Troppstur 11.-12. februar

Førstkommende helg drar troppen på tur til Tranbys hytte. Vi kan love et variert program!

På denne troppsturen skal vi se og prøve hundekjøring. Drammen trekkhundklubb vil ta imot oss på hytta deres ved Stegla på Konnerud. Her vil vi få se ulike hundekjøringsgrener, og få være med selv. Etter programmet på lørdag reiser vi til Tranbys hytte hvor vi overnatter.

Oppmøte:
Lørdag 11. februar kl. 10.00 ved parkeringen til Åskollen skole.
Vi kjører først til Stegla på Konnerud, derfra videre til Tranby senere på dagen.

Vi regner med å være hjemme søndag ca. kl. 15.00

Ta med:

Ski/staver
Varmt tøy
Skifte
30 kr. til middag
Brødmat
Sovepose/underlag

Send beskjed om at du vil være med her: espen.froysland@svelvik.kommune.no

Du kan se bilder fra Hytta til tranby HER

Og Drammen trekkhundklubb kan du finne informasjon om HER


  • Åpen dag hos oss!

    Onsdag 31. august ønsker vi velkommen til alle som er nysgjerrig på hva man driver med i speidern hos oss. Det blir morsomme aktiviteter og litt å bite i. Alder ingen hindring, her er alle velkommen! Aktivitetene finner man på/rundt speiderhuset vårt i Helleristningen 59 (rett bak Åskollen skole). Vi begynner klokken 18.00! Vel møtt!


  • Velkommen til oppstart høsten 2021

    Da er vi klare for å finne frem skjorte, skjerf, kompass og kniv! Småspeiderne (1.-4. klasse) fortsetter på onsdager, mens speiderne i Troppen (5.-10. klasse) fortsetter møtene sine på torsdager. Oppstart for småspeiderne er onsdag 25. august klokken 17:30. Troppen starter opp torsdag 26. august klokken 18:00. Velkommen!


  • Oppdatering rundt aktivitetene våre i november

    Speidere skal alltid være beredt, og dette trener vi på hver eneste dag. Enten det gjelder praktiske ting slik som knuter, førstehjelp og kartkunnskap – eller mer mellommenneskelige ting slik som samhold, vennskap og samarbeid. Det er derimot ikke alt vi kan klare å være forberedt på, og ha kontroll på uten videre. Vi ser…