Kanotur i mai

Det blir lang troppstur i mai, fra torsdag 25. mai til søndag 28. mai.

I mai blir det langtur med kano. Vi reiser fra Åskollen skole torsdag 25. mai (Kristi himmelfart) kl. 11.00. Vi skal padle i Telemarkskanalen, og det blir en spennende tur med passe lange dagsetapper. Vi skal selvfølgelig forsere noen sluser, noe som er en helt spesiell opplevelse med kano. Vi blir liggende i telt.

Pris 200,-

Telemarkskanalen går fra kysten ved Skien og helt inn til Dalen i Telemark. Vi skal padle deler av kanalen, fra Kvitseid og ned mot Ulefoss. På veien passerer vi Vrangfos sluser, i sin tid en stor ingeniørbragd.

Ta med
Sovepose/ underlag
Brødmat til 4 dager
Skift
Varm genser
Redningsvest
Regntøy
Kompass

Husk å pakke vanntett.
Vi regner med å være hjemme søndag kl. 14.00

Påmelding skjer til Espen, enten pr. sms (97542490)eller mail.

> espen.froysland@svelvik.kommune.no


  • Åpen dag hos oss!

    Onsdag 31. august ønsker vi velkommen til alle som er nysgjerrig på hva man driver med i speidern hos oss. Det blir morsomme aktiviteter og litt å bite i. Alder ingen hindring, her er alle velkommen! Aktivitetene finner man på/rundt speiderhuset vårt i Helleristningen 59 (rett bak Åskollen skole). Vi begynner klokken 18.00! Vel møtt!


  • Velkommen til oppstart høsten 2021

    Da er vi klare for å finne frem skjorte, skjerf, kompass og kniv! Småspeiderne (1.-4. klasse) fortsetter på onsdager, mens speiderne i Troppen (5.-10. klasse) fortsetter møtene sine på torsdager. Oppstart for småspeiderne er onsdag 25. august klokken 17:30. Troppen starter opp torsdag 26. august klokken 18:00. Velkommen!


  • Oppdatering rundt aktivitetene våre i november

    Speidere skal alltid være beredt, og dette trener vi på hver eneste dag. Enten det gjelder praktiske ting slik som knuter, førstehjelp og kartkunnskap – eller mer mellommenneskelige ting slik som samhold, vennskap og samarbeid. Det er derimot ikke alt vi kan klare å være forberedt på, og ha kontroll på uten videre. Vi ser…