Småspeideroppstart

Småspeiderne er klare for et nytt år med mye moro!

mandag 11.September er småspeidern klare for å starte opp igjen og vi håper på å se igjen mange ansikter fra i fjor, samt mange nye!
Småspeidern vil i år også bli delt i grupper, dette kommer vi til å gjøre i løpet av det første speidermøte, slik at vi kan starte rett på opplegget allerede møte nr.2.

All info om året som kommer, vil alle få utdelt første møte i en perm, ellers vil alt som i fjor bli lagt ut på nett og send ut på mail!

Vel møtt til et nytt speiderår med et nytt og spennende program!

Speiderhilsen Emilie og Linn


  • Åpen dag hos oss!

    Onsdag 31. august ønsker vi velkommen til alle som er nysgjerrig på hva man driver med i speidern hos oss. Det blir morsomme aktiviteter og litt å bite i. Alder ingen hindring, her er alle velkommen! Aktivitetene finner man på/rundt speiderhuset vårt i Helleristningen 59 (rett bak Åskollen skole). Vi begynner klokken 18.00! Vel møtt!


  • Velkommen til oppstart høsten 2021

    Da er vi klare for å finne frem skjorte, skjerf, kompass og kniv! Småspeiderne (1.-4. klasse) fortsetter på onsdager, mens speiderne i Troppen (5.-10. klasse) fortsetter møtene sine på torsdager. Oppstart for småspeiderne er onsdag 25. august klokken 17:30. Troppen starter opp torsdag 26. august klokken 18:00. Velkommen!


  • Oppdatering rundt aktivitetene våre i november

    Speidere skal alltid være beredt, og dette trener vi på hver eneste dag. Enten det gjelder praktiske ting slik som knuter, førstehjelp og kartkunnskap – eller mer mellommenneskelige ting slik som samhold, vennskap og samarbeid. Det er derimot ikke alt vi kan klare å være forberedt på, og ha kontroll på uten videre. Vi ser…