Troppsbannerkonkurranse

Til helgen er det duket for Troppsbannerkonkurranse!

Årets troppsbannerkonkurranse går av stabelen 8.-10. september. Vi skal som vanlig være på Løken i Drammensmarka. Patruljene ligger ute i gapahuk, og ordner selv presenning fra Speiderhuset/henger.

Oppmøte på Åskollen skole fredag kl. 1730. Vi er hjemme søndag ca. kl. 1500
Ta med:
Sovepose/underlag
Helt skift
Tykk genser
Gode støvler
Brødmat
Bestikk/asjett
Regntøy
Kompass(om du har)
Lommelykt
Skrivesaker
Spørsmål? Send en epost til: espen.froysland@svelvik.kommune.no


  • Åpen dag hos oss!

    Onsdag 31. august ønsker vi velkommen til alle som er nysgjerrig på hva man driver med i speidern hos oss. Det blir morsomme aktiviteter og litt å bite i. Alder ingen hindring, her er alle velkommen! Aktivitetene finner man på/rundt speiderhuset vårt i Helleristningen 59 (rett bak Åskollen skole). Vi begynner klokken 18.00! Vel møtt!


  • Velkommen til oppstart høsten 2021

    Da er vi klare for å finne frem skjorte, skjerf, kompass og kniv! Småspeiderne (1.-4. klasse) fortsetter på onsdager, mens speiderne i Troppen (5.-10. klasse) fortsetter møtene sine på torsdager. Oppstart for småspeiderne er onsdag 25. august klokken 17:30. Troppen starter opp torsdag 26. august klokken 18:00. Velkommen!


  • Oppdatering rundt aktivitetene våre i november

    Speidere skal alltid være beredt, og dette trener vi på hver eneste dag. Enten det gjelder praktiske ting slik som knuter, førstehjelp og kartkunnskap – eller mer mellommenneskelige ting slik som samhold, vennskap og samarbeid. Det er derimot ikke alt vi kan klare å være forberedt på, og ha kontroll på uten videre. Vi ser…