Tur for ledere og peffer/asser!

Dette er en viktig melding til våre ledere og peffer/assistenter.

Velkommen til andre samling for ledere og patruleførere/assistenter i 1. Skoger speidergruppe. Høstferien nærmer seg og vi drar av sted torsdag 5. oktober kl. 10.00 fra Åskollen skole. Vi er hjemme søndag 8. oktober utpå ettermiddagen.

Denne gang reiser vi på langtur til Lom og Bøverdalen. Det blir et stykke å kjøre, men vi har lagt inn flere stopp underveis, bl. annet på Valdresflya. Vi skal i løpet av turen både på tindebestigning og grottevandring.
Vi legger opp til en aktiv helg, med vekt på litt tøft friluftsliv, og med overnatting på motellkomplekset til Fossberg hotell på Lom. Her er det badeanlegg og fine leiligheter.

â¤?Fossberg Hotell ligg midt i Lom sentrum der dalføret deler seg for den mektige Lomseggen og Bøvra renn kvit og vill utover Prestfossen.â¤?
NØKKLEINFO:

Oppmøte:
Torsdag 5. oktober kl. 10.00
Åskollen skole
Hjemkomst:
Søndag 8. oktober ettermiddag
Ta med:
Pute og dynetrekk
Skrivesaker
Gode fjellsko
Vindtett og varmt tøy
Skift
Matpakke til torsdag
HODELYKT
Badetøy

Da denne turen er omfattende, også å planlegge ber vi om at dere melder dere på innen fristen (2. oktober). Vi kan ikke garantere plass dersom du ikke melder deg på i tide!

Meld deg på via
espen.froysland@svelvik.kommune.no

DENNE MELDINGEN KOMMER OGSÅ I PAPIRVERSJON!


  • Åpen dag hos oss!

    Onsdag 31. august ønsker vi velkommen til alle som er nysgjerrig på hva man driver med i speidern hos oss. Det blir morsomme aktiviteter og litt å bite i. Alder ingen hindring, her er alle velkommen! Aktivitetene finner man på/rundt speiderhuset vårt i Helleristningen 59 (rett bak Åskollen skole). Vi begynner klokken 18.00! Vel møtt!


  • Velkommen til oppstart høsten 2021

    Da er vi klare for å finne frem skjorte, skjerf, kompass og kniv! Småspeiderne (1.-4. klasse) fortsetter på onsdager, mens speiderne i Troppen (5.-10. klasse) fortsetter møtene sine på torsdager. Oppstart for småspeiderne er onsdag 25. august klokken 17:30. Troppen starter opp torsdag 26. august klokken 18:00. Velkommen!


  • Oppdatering rundt aktivitetene våre i november

    Speidere skal alltid være beredt, og dette trener vi på hver eneste dag. Enten det gjelder praktiske ting slik som knuter, førstehjelp og kartkunnskap – eller mer mellommenneskelige ting slik som samhold, vennskap og samarbeid. Det er derimot ikke alt vi kan klare å være forberedt på, og ha kontroll på uten videre. Vi ser…