JOTI/JOTA 2006

Det er igjen duket for dette årets desidert mest anderledes tur!

JOTI/JOTA 2006 gjennomføres som de foregående år på Speiderhuset vårt.

Dette er hva som skjer og hvordan det skal gjennomføres…

Oppmøte er på speiderhuset klokka 1000 på lørdag. Siden dette er et arrangement som er litt på sidelinjen med vanlig opplegg vil man stå litt friere i henhold til soving, spising og sosiale aktiviteter.

Vi setter opp 1-12 maskiner i utgangspunktet i storsalen, mens Raymond kjører radiospeiding på kjøkkenet. I salen vil det bli storskjerm med film og diverse i løpet av helgen som vanlig.

Ta med:

 • Sovepose/underlag (hvis man vil sove og ikke gå hjem).
 • Brødmat til hele helga, dette avhenger litt av hvor mye man spiser.
 • Innesko/tøfler/tjukke sokker etc. Det kan bli litt gulvkaldt.
 • Skrivesaker (greit til notering…).
 • Godt humør.
 • 30,- NOK til middag på lørdag.

  For de som ønsker og har tilgang til dette kan dere ta med egne datamaskiner. Dere vil få hjelp til å sette opp dette hvis det blir nødvendig. Vi kommer til å ha trådløst nett, så det er bare å ta med den bærbare hvis det er ønskelig. Hva med å sitte ute på plenen og chatte med speidere fra Brazil mens man titter på stjernene? ,)

  Nettet tas ned igjen på søndag klokken 1400 og strømmen tas klokken 1430. Vi regner med å være ferdig til klokken 1500.

  Dersom dere ikke er helt sikre på hva dette er for noe (JOTI/JOTA høres kanskje snodig ut) anbefaler vi at man tar en titt her.

  Vel møtt!

  Savner du noe informasjon? Ta kontakt med Audun i så fall!


 • Åpen dag hos oss!

  Onsdag 31. august ønsker vi velkommen til alle som er nysgjerrig på hva man driver med i speidern hos oss. Det blir morsomme aktiviteter og litt å bite i. Alder ingen hindring, her er alle velkommen! Aktivitetene finner man på/rundt speiderhuset vårt i Helleristningen 59 (rett bak Åskollen skole). Vi begynner klokken 18.00! Vel møtt!


 • Velkommen til oppstart høsten 2021

  Da er vi klare for å finne frem skjorte, skjerf, kompass og kniv! Småspeiderne (1.-4. klasse) fortsetter på onsdager, mens speiderne i Troppen (5.-10. klasse) fortsetter møtene sine på torsdager. Oppstart for småspeiderne er onsdag 25. august klokken 17:30. Troppen starter opp torsdag 26. august klokken 18:00. Velkommen!


 • Oppdatering rundt aktivitetene våre i november

  Speidere skal alltid være beredt, og dette trener vi på hver eneste dag. Enten det gjelder praktiske ting slik som knuter, førstehjelp og kartkunnskap – eller mer mellommenneskelige ting slik som samhold, vennskap og samarbeid. Det er derimot ikke alt vi kan klare å være forberedt på, og ha kontroll på uten videre. Vi ser…