Tur for ledere og patruljeførere/asser.

Da er vi kommet frem til tredje samling og siste samling denne høsten! Fredag 3. november skal vi til Uvdal Resorts.

Fredag 3. november reiser vi fra Åskollen skole kl. 1730. Ta med vanlig turutstyr for hyttetur, og husk i tillegg skrivesaker, kalender og mange gode ideer.
Vi skal jobbe med GPS, samt planlegge våren 2007. Her har vi noen skikkelige utfordringer, så det er viktig at alle møter opp.
Vi skal også se på hva vi har gjort så langt denne høsten, så det er fint om patruljeførerne tenker igjennom hva de kan fortelle fra patruljemøtene.
Vi regner med å være hjemme søndag mellom kl. 13.00 og 15.00.
HUSK Å MELDE DEG PÅ!

Vi trenger tilbakemelding fra ALLE som skal være med/ ikke være med slik at vi er sikre på at vi har nok transport.


  • Åpen dag hos oss!

    Onsdag 31. august ønsker vi velkommen til alle som er nysgjerrig på hva man driver med i speidern hos oss. Det blir morsomme aktiviteter og litt å bite i. Alder ingen hindring, her er alle velkommen! Aktivitetene finner man på/rundt speiderhuset vårt i Helleristningen 59 (rett bak Åskollen skole). Vi begynner klokken 18.00! Vel møtt!


  • Velkommen til oppstart høsten 2021

    Da er vi klare for å finne frem skjorte, skjerf, kompass og kniv! Småspeiderne (1.-4. klasse) fortsetter på onsdager, mens speiderne i Troppen (5.-10. klasse) fortsetter møtene sine på torsdager. Oppstart for småspeiderne er onsdag 25. august klokken 17:30. Troppen starter opp torsdag 26. august klokken 18:00. Velkommen!


  • Oppdatering rundt aktivitetene våre i november

    Speidere skal alltid være beredt, og dette trener vi på hver eneste dag. Enten det gjelder praktiske ting slik som knuter, førstehjelp og kartkunnskap – eller mer mellommenneskelige ting slik som samhold, vennskap og samarbeid. Det er derimot ikke alt vi kan klare å være forberedt på, og ha kontroll på uten videre. Vi ser…