JULENEK -06

Så er vi klare for årets dugnad i 1. Skoger Speidergruppe!

Da er vi klare for årets dugnad i 1. Skoger Speidergruppe: salg av julenek… ja bare nek i år. Drammenskalenderne har vært litt i dyreste laget å gå rundt i nobolaget med, spesielt for de yngste speiderne våre.

Hver speider/rover får 5 nek de MÅ selge for gruppa. (Det er ikke anledning til å levere noe tilbake.) Det som selges ut over dette, går til fratrekk på neste års leiravgift for den enkelte speider. (Kan hentes hjemme hos Emilie, Sofie og Jens)

Nekene koster kr 40,- og betales på giroen som følger. De blir som vanlig levert på døra i løpet av uke 48. Vi trenger et par voksne med bil til å hjelpe oss å kjøre dem ut (et par timers jobb) Send en mail eller ring Kirsten 917 16941.

ÅRSFEST
Vi sees vel på årsfesten tirsdag 5. des. på Varden? (Egen invitasjon kommer fra gruppeleder)

MEN…. før det er det lysmesse i Tangen kirke første søndag i advent. Viktig at speiderne stiller så vi får â¤?vist oss fram,â¤? og det er en hyggelig start på adventstiden for hele familien.

Vennlig hilsen foreldrelaget
v/ Kirsten Viker


  • Åpen dag hos oss!

    Onsdag 31. august ønsker vi velkommen til alle som er nysgjerrig på hva man driver med i speidern hos oss. Det blir morsomme aktiviteter og litt å bite i. Alder ingen hindring, her er alle velkommen! Aktivitetene finner man på/rundt speiderhuset vårt i Helleristningen 59 (rett bak Åskollen skole). Vi begynner klokken 18.00! Vel møtt!


  • Velkommen til oppstart høsten 2021

    Da er vi klare for å finne frem skjorte, skjerf, kompass og kniv! Småspeiderne (1.-4. klasse) fortsetter på onsdager, mens speiderne i Troppen (5.-10. klasse) fortsetter møtene sine på torsdager. Oppstart for småspeiderne er onsdag 25. august klokken 17:30. Troppen starter opp torsdag 26. august klokken 18:00. Velkommen!


  • Oppdatering rundt aktivitetene våre i november

    Speidere skal alltid være beredt, og dette trener vi på hver eneste dag. Enten det gjelder praktiske ting slik som knuter, førstehjelp og kartkunnskap – eller mer mellommenneskelige ting slik som samhold, vennskap og samarbeid. Det er derimot ikke alt vi kan klare å være forberedt på, og ha kontroll på uten videre. Vi ser…