Oppdatert: Tur til KFUK- hytta

Det er klart for årets første tur. Vi skal til KFUK- hytta fra 27.- 28. januar. Oppmøtet blir på Landfalltjern kl 10.00 den 27. januar.

Oppdatert: Vi går på ski inn til KFUK hytta. I tillegg kan det være lurt å pakke med seg ei badebukse og et håndkle eller lignende. Det er nemlig badstue på KFUK hytta

—————————-

Da var det klart for årets første speidertur. Turen var egentlig ment å være en skitur. Vi må nesten se ann hva det blir til med været og snøføret, men dere vil få nærmere beskjed akkurat her minst ett døgn i forveien.

Turen er fra lørdag 27. januar til 28. januar. Det er oppmøtet på landfalltjern kl 10.00 på lørdag. Vi er tilbake på Landfalltjern ca kl. 15.00 på søndagen.

Ta med:
Sovepose/underlag
Helt skift
Tykk genser
Gode støvler
Brødmat og pålegg
Bestikk/asjett
Regntøy
Lommelykt
30 kr til middag

Vel møtt!


  • Åpen dag hos oss!

    Onsdag 31. august ønsker vi velkommen til alle som er nysgjerrig på hva man driver med i speidern hos oss. Det blir morsomme aktiviteter og litt å bite i. Alder ingen hindring, her er alle velkommen! Aktivitetene finner man på/rundt speiderhuset vårt i Helleristningen 59 (rett bak Åskollen skole). Vi begynner klokken 18.00! Vel møtt!


  • Velkommen til oppstart høsten 2021

    Da er vi klare for å finne frem skjorte, skjerf, kompass og kniv! Småspeiderne (1.-4. klasse) fortsetter på onsdager, mens speiderne i Troppen (5.-10. klasse) fortsetter møtene sine på torsdager. Oppstart for småspeiderne er onsdag 25. august klokken 17:30. Troppen starter opp torsdag 26. august klokken 18:00. Velkommen!


  • Oppdatering rundt aktivitetene våre i november

    Speidere skal alltid være beredt, og dette trener vi på hver eneste dag. Enten det gjelder praktiske ting slik som knuter, førstehjelp og kartkunnskap – eller mer mellommenneskelige ting slik som samhold, vennskap og samarbeid. Det er derimot ikke alt vi kan klare å være forberedt på, og ha kontroll på uten videre. Vi ser…